Roope Palomaa Oulun K-Supermarket Toppilasta on Vuoden kaupan työntekijä-kilpailun finaalissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.10.2022 Oulun K-Supermarket Toppilassa työskentelevä Roope Palomaa on K-ryhmän Vuoden kaupan työntekijä-kilpailun finalisti.

K-duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Molempien sarjojen finaaleihin valittiin kolme finalistia. Ehdotuksia tuli yhteensä ennätykselliset 2694 kpl.

Kaupan työssä TET-harjoittelusta 7. luokalta saakka

Roope kertoo, että hän on opiskelujen lomassa työskennellyt kaupassa erilaisia ajanjaksoja yläkoulun 7. luokalta saakka. K-Supermarket Toppilassa hän on ollut noin kaksi vuotta. Varsinaisesti Roope on Oulun yliopiston opiskelija ja hänellä on toinen vuosi meneillään rakennus- ja yhdyskuntatekniikan opintoja.

Tiedon finaalipaikasta hän sai koulun ruokatunnilla. ”Siitä tuli kyllä leviä hymy kasvoille”, Roope kertoo. ”Meillä on Toppilassa tosi mukava työyhteisö, parempi ei voisi olla. Olemme yhdessä myös vapaa-ajalla.”

Harrastuksekseen Roope mainitsee kuntoilun, hän käy säännöllisesti salilla ja juoksemassa.

Ihana asiakaspalvelija ja Tik Tok-julkkis

Roopen saamissa palautteissa asiakkailta ja työkavereilta kehutaan hänen asiakaspalvelutaitojaan sekä ystävällisyyttä. Hän on hyväntuulinen myyjä, joka luo ympärilleen positiivisuutta. Useassa palautteessa mainitaan myös Roopen luoma Tik Tok-sisältö K-Supermarket Toppilalle. Roope kertoo innostuneensa työkaverinsa kanssa luomaan Tik Tok-videoita kaupan arjesta, koska hänellä on entuudestaan taustaa videoiden teosta.

K-duuni Vuoden kaupan työntekijä-kilpailun kriteerit

K-ryhmän kaupan työntekijä, joka on tehnyt positiivisen vaikutuksen. Henkilö saa sekä asiakkaiden että työkavereidensa suut hymyyn ja osoittaa ensiluokkaista asiantuntijuutta tai palveluhenkisyyttä.

Molempien sarjojen voittajat julkistetaan lauantaina 5.11.2022 Helsingissä K-Team Päivillä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLA
EI

Takaisin ylös