Riitta Hakkarainen Järvenpään K-Market Saunakallion ja Kinnarin kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 25.11.2022 Riitta Hakkaraisen kauppiasura alkaa Järvenpäässä. Hän ottaa kauppiasvastuun 6.1.2023 K-Market Saunakalliosta ja 18.1. K-Market Kinnarista.

”Odotan innolla ensimmäisiä kauppapaikkojani, edeltäjien saappaat ovat suuret, mutta yhdessä osaavan henkilökunnan kanssa varmasti onnistumme”, uusi kauppias Riitta tuumaa.

”Ollaan kulman oma kauppa, helposti saavutettavissa. Aurinkoinen ja asiantunteva palvelu takaa onnistuneen asioinnin kaupalla. Valikoimaa tarkastellaan asiakkaiden kanssa tiiviissä yhteistyössä niin, että kaikille löytyy jotain, eli eri hintaluokat ja asiakastoiveet huomioiden”, Riitta kertoo kauppojensa liikeideasta. ”Kinnarissa on myös Woltin palvelut.”

Vastuullisuus viedään molemmissa kaupoissa arjen tekoihin ja päivittäiseen ajatteluun yhteistyössä asiakkaiden kanssa. ”Hävikki minimoidaan ja siinä ollaan jo hyvällä tiellä. Työssä jaksaminen ja työhyvinvointi ovat huippupalvelun onnistumisen tae”, Riitta listaa. ”Haluan toimia mahdollistajana tarjoamaan ensimmäisiä kosketuksia nuorille työelämään kuten TET-jaksot, harjoittelut ja taksvärkit.”

Riitta on toiminut ravintola-alalla keittiö- ja ravintolapäällikkönä sekä henkilöstöpäällikkönä koulutus- ja valmennusalalla. ”Hyppäsin kaupan alalle ilman, että olin työskennellyt kaupassa päivääkään. Ajatuksissa kauppiasura oli ollut jo pitkään ja nyt oli sopiva aika lähteä toteuttamaan ajatuksia”, Riitta kertoo. ”Esimiestyö, kiinnostus ruokaan ja vahva HR-osaaminen ovat minulle avuksi kauppiaana. Organisointi ja useamman kaupan kokonaisuus ovat minulle juuri sopiva haaste. Henkilökunnan hyvinvointi ja työyhteisön toimivuus on minulle todella tärkeää.”

Riitan kiitokset menevät K-Supermarket Ylivetoon kauppias Jouni Montolle ja K-Market Jokiniemeen Viivi Montolle. ”He opastivat pitkällä pinnalla untuvikon ja kyselijän eteenpäin. Myös molempien kauppojen henkilökunnille kiitokseni! Yhteistyö jatkuu varmasti edelleen, tarvitsen vielä tukea, apua ja konsultointia konkari Jounilta.”

Riitan perheeseen kuuluu aviomies, joka jatkaa omassa työssään ja kaksi tytärtä. Vapaa-aika hänellä kuluu ulkoillen ja nauttien hyvästä ruoasta. ”Elän vahvasti mukana lasten arjessa, Lasten harrastukset vievät paljon aikaa, mutta se on varmasti kaikki sen arvoista ja käytän niihin mielelläni aikaa mahdollisuuksien mukaan.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös