Puolangan K-Market Paprikan kauppiaat Raimo ja Riitta Holappa ovat Vuoden kauppiaita

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 26.1.2022 Puolangan K-Market Paprikan kauppiaat Raimo ja Riitta Holappa on palkittu oman alueensa K-Market-ketjun parhaina kauppiaina.

Vuoden kauppiaan diplomit on jaettu 25.1. yhdelletoista K-Market-kauppiaalle eri puolilta Suomea.

Kyllä se nyt hyvejää

Kun kauppias Raimo Holapalle soitettiin ja kerrottiin palkinnosta niin se aiheutti kovan alkuhämmennyksen. ”Tieto pysäytti. Olemme iloisia, että kaupan alan ammattilaiset ovat antaneet meille tämän tunnustuksen. Olemme varmaan tehneet asioita hyvin ja oikein”, toteaa Raimo vaatimattomasti. ”Mutta fiilis on hyvä, ja kun olemme miettineet asiaa niin keskimääräistä paremmalta tämä tuntuu.”

Raimo kertoo, että he ovat tehneet työtä sen eteen, että Puolangalla säilyisivät hyvät palvelut. K-Market Paprikasta saa hyvän ruokakaupan palvelujen lisäksi laajat lisäpalvelut, kuten Veikkaus ja pakettipalvelut Matkahuollolta, Schenkeriltä ja helmikuussa tulee myös Postnord.

Koronapandemian alussa Raimo otti hoitaakseen myös muonituspäällikön hommat, eli järjesti päivittäistavaroita kunnan avustuksella pitkin pitäjää. Kotiinkuljetuspalvelu on tänäänkin tärkeässä roolissa kaupan palveluissa.

Henkilökuntaansa Raimo kiittää: ”Hyvän henkilökunnan rooli on hirveän tärkeä, meillä on ollut onni saada hyviä työntekijöitä.”

”Asiakkaiden kanssa juodaan yhdessä kakkukahvit heti, kun siihen on vain mahdollisuus ja henkilökunnan kanssa tehdään myös jotain mukavaa”, Raimo lupaa.

K-Market Paprika on tärkeä osa yhteisöä

K-Market Paprikan perusteluissa vuoden kaupaksi kiitetään Holapoiden tekemää työtä alueen palveluiden turvaamisessa sekä kaupan hoitamisesta henkilökuntansa kanssa suurella sydämellä. Myös pitkän linja kauppiastyö ja Raimo Holapan tekemä työ yhteisten asioiden hoidossa luottamuskauppiaana mainitaan.

Raimo ja Riitta Holappa ovat toimineet K-Market Paprikan kauppiaina 15 vuotta.

Kauppa Instagramissa: kmarketpaprika

Vuoden kauppiaan diplomeja jaetaan K-ryhmässä vuosittain.

”Meillä on K-Market-ketjussa lähes 800 upeaa kauppaa, joten kisa näistä palkinnoista on kova. Arvioinnissa huomioidaan laajasti muun muassa asiakaskokemus, kauppakohtainen liikeidea ja kaupan vaikutukset paikallisyhteisössään. Jokainen vuoden kauppiaan diplomin saaja voi olla todella ylpeä saavutuksestaan”, toteaa K-Market-ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen.

Takaisin ylös