Pia Hietakangas Tampereelle kahden K-Marketin kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.2.2022 Pia Hietakangas aloittaa kauppiasuransa Tampereella 1.4.2022. Silloin hän avaa omilla avaimillaan sekä K-Market Tullintorin kuin K-Market Vellamonkadunkin ovet.

Uusi kauppias hyppää innolla kauppojen kehityspöhinään mukaan

”Ihan mahtava fiilis päästä näihin kauppapaikkoihin!”, Pia hehkuttaa. ”Mikko Valtonen on tehnyt loistavaa työtä molemmissa paikoissa. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan erityisesti henkilökuntaan ja asiakkaisiin. Tullintorilla ja Tammelassa on hyvä kehityspöhinä päällä ja siihen pöhinään on mahtava hypätä mukaan.”

Molemmilla kaupoilla on omat liikeideansa asiakkaiden yllättämistä varten. K-Market Tullintorilla keskiössä ovat erityisesti trendikkäät lounasratkaisut ja laadukkaat take-away-vaihtoehdot. Kaupassa toimiva Woltin ruoan verkkokauppa tulee jatkumaan ja sen osalta on pyöritelty jo lisää hyviä kehitysideoita. ”Haluamme tuoda Tullintorin asiakkaille uusia vaihtoehtoja alueelta jo löytyviin ruokaratkaisuihin”, Pia kertoo.

K-Market Vellamonkadun olutosasto on vertaansa vailla ja siellä jatketaan jo tehtyä hienoa työtä ja kehitetään kaupan valikoimaa asiakkaita kuunnellen. Intohimo kaupan tekemistä kohtaan tulee näkymään päivittäisessä työskentelyssä. ”Minulle erittäin tärkeää on, että kaupassa on kiva käydä, niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin. Henkilökunta otetaankin tiiviisti mukaan kauppojen kehittämiseen ja lähtökohtana on, että yhdessä onnistutaan”, sanoo Pia.

Vastuullisuustyötä tehdään molemmissa kaupoissa joka päivä. Hävikin hallintaan kiinnitetään paljon huomiota, että turhaa hävikkiä ei syntyisi ja tehdään hyväntekeväisyysyhteistyötä. Valikoimiin otetaan pien- ja lähituottajien tuotteita sekä kehitetään innovatiivisia vastuullisuustekoja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Pia kertoo olevansa K-Citymarket Pirkkalan kasvatti ja hän on työskennellyt siellä yli 10 vuotta. ”Aloitin palvelutiskiltä ja päädyin myymäläpäälliköksi, kaupan ala vei mennessään”, Pia kertoo. Hän on suorittanut työn ohessa kauppatieteiden maisterin tutkinnon ja kauppiasvalmennuksen hän suoritti Pirkkalassa. ”Kiitokseni kehittymismahdollisuuksista  ja tuesta haluan erityisesti antaa Sami Sivoselle ja Pirkkalan nykyiselle kauppiaalle Petri Putilalle. Sydämessäni on aina paikka myös K-Citymarketin henkilökunnalle, joka on timanttista porukkaa”, kiittää Pia.

Puoliso Niko Hietakangas tekee alan vaihdoksen ja lähtee täysillä mukaan kaupan toimintaan. Nikolla on vuosien kokemus ravintola-alalta myös esimiestehtävistä ja vasarakin pysyy hänellä kädessä, mikäli kaupoilta löytyy jotain fiksattavaa. ”Niko hyppää kaupan touhuihin mukaan suurella innolla. Hän on intohimoinen Italian ruokamaailman ystävä ja katsotaan, josko tämä innostus näkyy myös kauppojemme hyllyillä.”

Pian ja Nikon perheeseen kuuluvat heidän edellisistä liitoistaan kolme lasta. ”Perheen kesken tykkäämme viettää aikaa retkeillen ja yhdessä touhuten. Vapaa-aikana rentoudumme, teemme yhdessä ruokaa ja käymme kalassa. ” he kertovat.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös