Perttu Koponen K-Market Herttoniemen kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 1.2.2022 Perttu Koponen aloittaa maaliskuun alussa Helsingissä K-Market Pikku-Hertan kauppiaana ja samalla kaupan nimi muuttuu K-Market Herttoniemeksi.

”Innoissani otan uuden haasteen vastaan ja lähden kehittämään kauppojani yhdessä alueen omiksi kyläkaupoiksi”, vakuuttaa uusi kauppias Perttu Koponen. Hän jatkaa myös Herttoniemen K-Market Ruokakipparin kauppiaana. "Iso kiitos nykyiselle kauppiaalle Markus Ranteelle, joka on henkilökuntansa kanssa tehnyt mahtavaa työtä ja luoneet modernin ruokakaupan.”

Perttu puolisonsa Marianna Zaikovan kanssa lähtevät luotsaamaan K-Market Herttoniemeä luottaen erinomaiseen palveluun ja monipuoliseen valikoimaan. Pien- ja lähituottajien tuotteet tullaan erityisesti huomioimaan valikoimissa. ”Kauppaa ja valikoimia tullaan kehittämään yhdessä asiakkaiden kanssa. Otamme mielellämme vastaan tuotetoiveita ja ideoita”, Perttu ja Marianna lähettävät terveisensä.

Vastuullisuustyötä jatketaan kaupassa jokapäiväisenä arjen työnä. Mitään käyttökelpoista hävikkiä ei tulla heittämään roskiin, vaan se jaetaan ruoka-avun kautta hyväntekeväisyyteen.

Perttu on työskennellyt koko ikänsä kaupassa eri tehtävissä ja viimeiset kaksi vuotta K-Market Ruokakipparin kauppiaana. ” Molempia kauppoja kehitetään yhdessä ja tämä on myös hyvä uutinen Ruokakipparille, jonka valikoimaa pystymme monipuolistamaan kahden kaupan mallissa”, Perttu kertoo. ” Iso kiitos tuesta ja avusta kauppiasuran aikana kuuluu puolisolleni Mariannalle, joka on ollut korvaamaton apu kaupan arjessa, ja mahdollistaa osaltaan toisen kaupan haltuun ottamisen.”

Vapaa-ajalla Perttu ja Marianna tykkäävät liikkua luonnossa ja urheilla monipuolisesti.

Takaisin ylös