Pasi Topparin kauppaperheeseen avautuu uusi K-Supermarket Portti Kuopiossa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.3.2022  Kauppias Pasi Toppari Kuopion K-Citymarket Päivärannasta avaa 31.3.2022 klo 9.00 uudenajan K-Supermarket Portin Kuopion matkakeskuksen viimeisessä vaiheessa.

”Innokkaana ja täynnä tarmoa”, kuvailee kauppias-Pasi tuntemuksiaan. ”On hienoa päästä avaamaan täysin uutta ja uudenaikaista K-Supermarketia yhdessä alueen asiakkaiden kanssa.”
 

”Uudenajan K-Supermarketin suunnittelu ja rakentaminen alusta saakka antaa mahdollisuuden rakentaa kaupasta juuri alueen ja sen asiakkaiden näköisen. Samalla voimme ottaa käyttöön kaiken uusimman tekniikan asiakkaidemme ja henkilökuntamme avuksi ympäristöystävällisyys huomioiden”, kertoo kauppias Pasi Toppari

Uusi K-Supermarket Portti avautuu juhlallisin menoin 31.3 klo 9.00

Uusi, upea K-Supermarket Portti tulee olemaan alueen energiaystävällisin ja moderni loistavan palvelun ja laajojen valikoimien ruokakauppa alueen asiakkaille ja alueella työskenteleville. Kaupan koko on n.1600 m2 ja kauppaan on palkattu parisen kymmentä uutta, iloista, innokasta ja reipasta kaupan ammattilaista.

”On hienoa, että tässä haasteellisessa ajassa pääsemme tarjoamaan uusia työpaikkoja”, kertoo kauppias Pasi Toppari.

”Uuteen K-Supermarket Porttiin haki lähes 300 kaupan ammattilaista ympäri Suomen. Saimme ammattitaitoisen ja osaavan henkilökunnan palvelemaan asiakkaitamme”, iloitsee kauppias-Pasi.

K-Supermarket Portti avataan Portin rakennushankkeen kolmannessa ja viimeisessä vaiheessa. Alueelle tulee runsaasti asuntoja ja työpaikkoja. Kauppa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja Matkakeskuksessa, mistä lähtevät linja-autot ja junat ympäri Suomea.

K-Supermarket Portti on uuden ajan ruokakauppa kaupunkilaiselle

”Tuomme Porttiin kaiken sen osaamisen, jota yhdessä henkilökuntamme kanssa olemme jo Päivärannassa kokeneet hyväksi. Haluamme kuunnella alueella asuvia asiakkaitamme tarkalla korvalla ja rakentaa kaupasta asiakkaidemme toiveiden mukaisen uuden ajan K-Supermarketin. Kaikki tekemisemme lähtee tyytyväisestä asiakkaasta ja hyvästä palvelusta”, lupaa Pasi. 

K-Supermarket Portti on täyden valikoiman Tavallista parempi ruokakauppa yli 15 000 tuotteen ruokavalikoimalla, lisäksi tarjoamme matkakeskuksen kulkijoille erinomaisen valikoiman valmista, helposti mukaan otettavaa kotiruokaa, pizzaa ja täyden palvelun kalatiskin.

K-Supermarket Portin asiakkailla lyhin matka kotiovelta kaupan kassalle on vain 30 metriä. Uuden Portin matkakeskuksen taloissa on 222 kotitaloutta, työpaikkoja kiinteistössä on 680 kpl ja Europarkin operoimassa pysäköintitalossa autopaikkoja on 456 kpl.

”Asiakkailla on erinomainen mahdollisuus tehdä ostoksia läpi vuoden sisätiloissa, haluamme olla alueemme asiakkaiden arvoinen tavallista parempi ruokakauppa, ketjumme asiakaslupauksen mukaisesti”, kertoo K-kauppias Pasi Toppari

Pasilla on pitkä työ- ja kauppiasura K-ryhmässä

Uusi K-Supermarket Portti on Kauppias Pasin toinen kauppapaikka.

Pasi Toppari on toiminut K-Citymarket Päivärannan kauppiaana vuodesta 2008 alkaen ja jatkaa edelleen Päivärannan kauppiaana. Koko ikänsä kaupassa työskennellyt Pasi on toiminut kauppiaana yli 16 vuotta, myös K-Marketissa Lahdessa ja K-Citymarketissa Mikkelissä ennen K-Citymarket Päivärantaa. 

Uusi K-Supermarket Portti on Kauppias Pasin neljäs kauppapaikka ja perheestä poika Peetu työskentelee myös Päivärannassa ja avustaa tarpeen mukaan myös Portissa. Perheen harrastukset liittyvät hyvään ruokaan ja ruoanlaittoon sekä matkailuun. K-Citymarket Päiväranta on K-ryhmän alueen suurin K-ruokakauppa ja asiakastyytyväisyydessä ketjun parhaimpien kauppojen joukossa. K-Citymarket Päiväranta on palkittu vuosina 2020 ja 2021 K-Citymarket-ketjun parhaana hedelmä- ja vihannesosastona.

Takaisin ylös