Oulun Niemenrannan K-Marketin kauppiaaksi Heidi Pulkkinen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.3.2022 Heidi Pulkkinen aloittaa kauppiasuransa K-Market Niemenrannassa Oulussa 11.4.

Heidin pitkäaikainen unelma käy toteen, kun hän pääsee aloittamaan kauppiasuransa. Hän odottaa innostuneena, että pääsee tutustumaan henkilökuntaan, kaupan toimintaympäristöön ja asiakkaisiin. ”Tuntuu mahtavalta aloittaa kauppiasurani K-Market Niemenrannassa. Eeva-Maria Ylävaara henkilökuntineen on pitänyt kaupasta hyvää huolta. Erityisesti asiakastyytyväisyys on ollut huikean korkealla.”

K-Market Niemenranta on Yllättävän hyvä oman alueen lähikauppa

”K-Market Niemenrannan liikeidea on olla Yllättävän hyvä oman alueen lähikauppa”, kertoo Heidi. ”Niemenrannassa onkin iloinen fiilis ja sieltä löytää kattavan valikoiman. Valikoimaa kehitetään jatkossakin asiakkaiden toiveiden mukaiseksi. Otamme mielellämme vastaan tuotetoiveita ja ideoita. Niemenrannassa tehdään töitä reippaasti, mutta hymyssä suin”, uusi kauppias lupaa.

Vastuullisuustyötä tehdään Niemenrannassa joka päivä. Roskiin menevän ruuan määrä minimoidaan esim. ResQ-Clubin kautta ja kierrätetään kaikki mahdollinen. ”Lisäksi haluan olla vastuullinen työnantaja ja panostaa henkilökunnan hyvinvointiin ja viihtyvyyteen.”

Heidi on työskennellyt lähes koko työuransa kaupan erilaisissa tehtävissä. Ennen kauppiasvalmennusta hän työskenteli Keskossa Kaupan valmentajan tehtävissä. ”Ajatus kauppiaaksi ryhtymisestä oli kytenyt jo vuosia”, Heidi kertoo. ” Suoritin kauppiasvalmennukseni K-Supermarket Pekurissa ja haluan kiittää kasvattajakauppiaitani Mika ja Jaana Saraa opeista ja tsempeistä. Nyt on hyvä pohja lähteä rakentamaan omaa kauppaa ja haastamaan omaa osaamistani. Toivotan kaikki tervetulleiksi K-Market Niemenrantaan ja tulkaahan rohkeasti juttusille!”, hän lähettää terveisensä.

Vapaa-ajallaan Heidi rentoutuu viettämällä aikaa perheensä ja ystäviensä kanssa. ”Erityisesti ystävieni kanssa tykkäämme tehdä yhdessä hyvää ruokaa ja kokeilla uusia reseptejä. Viimeisen vuoden aikana olen myös täysin hurahtanut padeliin. Se onkin tällä hetkellä suosikkilajini.”

Takaisin ylös