Oulun K-Supermarket Kaijonharju saa Eeva-Maria Ylävaarasta innostuksesta kuplivan kauppiaan

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 18.2.2022 Eeva-Maria Ylävaara aloittaa 1.4.2022 Oulun K-Supermarket Kaijonharjun kauppiaana.

K-Supermarket Kaijonharju alueen sydämeksi

Eeva-Maria tunnustaa, että uusi kauppa herättää hänessä innostuksesta kuplivan kauppiaan. ”Odotan malttamattomana kohtaamisia uusien työntekijöideni kanssa. Meillä tulee olemaan mainioita keskusteluja, oivaltavia hetkiä, tekemisen meininkiä sekä onnistumisista hersyvää iloa.”

”Työstämme yhdessä henkilökunnan kanssa liikeidean, jonka ytimessä ovat asiakkaat”, Eeva-Maria kertoo suunnitelmistaan uuden kaupan suhteen. ”K-Supermarket Kaijonharjussa on potentiaali kehittyä alueen sydämeksi. Rakenamme valikoiman ruokamaailman trendejä makustellen sekä ennen kaikkea asiakastoiveita toteuttaen.”

”Tulemme yhdessä henkilökunnan kanssa elävöittämään ympäristöä, tulemme tykö. Luomme kauppaan tunnelman, joka halutaan tulla kokemaan”, hän lupaa.

Vastuullisuus kulkee mukana päivittäisessä tekemisessä mm. kauppakunnon huolehtimisessa ja hävikin minimoimisessa. Lähi- ja pientuottajien valikoimia lisätään entisestäänkin. Asiakkaille tarjotaan mahdollisuus tehdä K-Supermarket Kaijonharjussa vastuullisia valintoja.

Eeva-Marialle korostaa henkilökunnan merkitystä: ”Minulle on tärkeää, että henkilökuntani voi hyvin, ja että alan ammattilaiset saavat myös ansaitsemansa kiitoksen. Pyrin osaltani mahdollistamaan sen, että työntekijät voivat olla ylpeitä tekemästään työstä.”

Eeva-Maria lähettää kiitoksia ja terveisiä: ”Haikein mielin hyvästelen Niemenrannan K-Marketin. Kiitos työpoppoolle, teillä on paikka sydämessäni. Asiakkaiden kanssa meillä on ollut antoisia juttuhetkiä ja arvostan teiltä saamaani luottamusta. K-Supermarket Kaijonharjun nykyisille kauppiaille Jenni Härmälle ja Tomi Pääkölle kiitokset huikeasta työstä! On ilo ja kunnia jatkaa työtänne.”

Eeva-Maria on työskennellyt ennen kauppiasuraansa erikokoisissa K-ruokakaupoissa. Hänen kauppiasuransa on alkanut 2013 keväällä K-Market Kellossa, mistä hän jatkoi täysin uuteen K-Market Niemenrantaan Ouluun keväällä 2017. ”Nyt siirryn Kaijonharjuun. Olen valmis uusiin haasteisiin, innostunut uudesta ketjusta ja halukas tapaamaan uusia ihmisiä”, hän vakuuttaa.

Eeva-Maria kertoo, että vapaa-ajallaan hän rentoutuu katsomalla elokuvia ja sarjoja sekä tapaamalla ystäviä.

Takaisin ylös