Otto ja Tea Arosilta Espoon K-Market Kalajärven kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.11.2022 Otto ja Tea Arosilta lopettavat vuoden aloittamalla K-Market Kalajärven kauppiaina 31.12.2022.

K-Market Kalajärvi on aito espoolainen kyläkauppa

Arosillat siirtyvät Espoon kauppakeskus Liilan K-Marketista Kalajärvelle. ”Olemme jo pitkään seuranneet Kalajärven kauppaa ja aluetta, koska asummehan itsekin hyvin lähellä”, he kertovat. ”Nykyinen kauppias Ville Kiuru on tehnyt hyvää työtä kaupassaan, henkilökunta ja asiakkaat vaikuttavat mahtavilta, joten uuteen kauppaan siirtyminen tuntuu meistä oikein mukavalta, haastavista ajoista huolimatta.”

Otto ja Tea tuumaavat, että K-Market Kalajärvi on aito espoolainen kyläkauppa. ”Juuri sellainen, jossa haluamme itsekin toimia. Suuria muutoksia ei ole tiedossa, mutta meidät tuntien, keksimme varmasti kaikenlaista. Olemme läsnä asiakkaidemme arjessa ja meidät löytää helposti kassalta tai hyllyjen välistä. Palvelu ja ilon kautta tekeminen on meidän tavaramerkkimme”, uudet kauppiaat lupaavat. ”Tänä päivänä asiakkaat arvostavat, että valikoimista löytyy niin premium- kuin edullisempia tuotteita. Aiommekin lisätä Kalajärvellä edullisempien K-Menu tuotteiden valikoimaa, jotta jokaiselle löytyy sopivan hintainen ostoskori.”

Vastuullisuustyöt ovat kiinteä osa K-Market Kalajärven arkipäivää. "Vastuullisuus on osa sekä Keskon, että kaikkien kauppiaiden arvoja. Pyrimme jatkuvasti vähentämään hävikkiä, mutta sitä syntyy aina väistämättä. Hävikki lahjoitetaan apua tarvitseville, kuten tähänkin asti. Me olemme aina halunneet suosia mahdollisimman paikallisia toimittajia ja se on mielestämme vastuullisuutta parhaimmillaan."

Otto ja Tea ovat toimineet K-Market Liilassa kauppiaina noin kaksi vuotta. K-ryhmän kauppiaskoulutukseen kuuluvan kauppaharjoittelun Otto suoritti Lähderannan K-Supermarketissa ja Laaksolahden K-Marketissa, Tean työskennellessä saman aikaisesti Lähderannan K-Supermarketissa, valmistautuen kauppiasyrittäjyyteen. Tealla on pitkä ja vahva työhistoria taloushallinnon ja konsultoinnin puolelta. Otto on työskennellyt ennen kauppiasuraa myynnin ja markkinoinnin asiantuntija- ja johtotehtävissä. ”Sitten heräsi kutsumus ja halu siirtyä päivittäistavarakaupan puolelle ja yrittäjäksi.”

Arosiltojen perheeseen kuuluu kaksi teiniä, joilla on jo vahva kokemus kaupassa työskentelystä. ”He tulevat olemaan osa Kalajärven kauppiasperhettä.” Yhteistä aikaa vietetään mökillä Savossa, merellä veneillen tai mahdollisuuksien mukaan Lapissa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös