Nina ja Jani Ulander Viitasaarelle kahden kaupan kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.7.2022 Nina ja Jani Ulander aloittavat 1.9. Viitasaarella K-Supermarketin ja K-Market Koulumäen kauppiaina. He jatkavat myös K-Supermarket Pihtiputaan kauppiaina.

Nykyiset kauppiaat Minna ja Sami Kolehmainen lähettävät terveisensä: ” Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme sekä erityisesti henkilökuntaamme kuluneista vuosista. Meidän on nyt aika keskittyä perheeseen, ja jätämme kaupat hyvillä mielin Ulandereiden osaaviin käsiin.”

Ulanderit haluavat ensi alkuun tutustua kauppoihinsa, henkilökuntaansa ja asiakkaisiinsa. ”Meitä kiinnostavat kovasti asiakkaiden toiveet ja ideat, joiden pohjalta pääsemme kehittämään kauppoja”, uudet kauppiaat kertovat.

Nina ja Janin kauppiasura on alkanut Pulkkilan K-Marketissa 2017 ja viime joulukuun alusta he aloittivat K-Supermarket Pihtiputaalla.

Nina on toisen polven K-kauppias ja työskennellyt kaupassa pienestä pitäen. Ennen yhteistä kauppiasuraa Jani ajoi rekkaa 16 vuotta. Ulanderien perheeseen kuuluvat lapset Nonna 13, Aksu 11 ja Ava 7 vuotta.

Takaisin ylös