Niko ja Pauliina Ritakallion kauppiasura alkaa Vantaan K-Market Pähkinästä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.11.2022 Niko ja Pauliina Ritakallion kauppiasura alkaa 6.1.2023 Vantaan K-Market Pähkinästä.

”Hienolta tuntuu aloittaa kauppiasura K-Market Pähkinässä!”, vakuuttavat uudet kauppiaat. ”Alue vaikuttaa mukavan yhteisölliseltä ja juuri meille sopivalta. On ollut myös mielenkiintoista tutustua kaupan historiaan, sillä se on ollut nykyisellä paikalla jo pitkän aikaa.”

Ritakallioiden liikeidea kiteytyy kolmeen pilariin: helppo, yhteisöllinen ja ajankohtainen. ”Teemme kaupastamme helpon ja nopean asioida ja pidämme huolen, että asiakkaamme löytävät kunkin sesongin parhaat tuotteet. Haluamme myös tukea lähialueen tuottajia sekä toimia läheisessä yhteistyössä alueen asukkaiden ja muiden toimijoiden kanssa.”

”Tarjoamme valikoiman, josta jokainen löytää juuri omalle taloudelleen sopivan hintaiset tuotteet. Meiltä löytyvät edullisen K-Menu- ja Pirkka-sarjan tuotteet sekä Pirkan Parhaat-premiumluokan tuotesarjan, kuten muut laadukkaat merkkituotteet. Pidämme valikoimamme kaupan kokoon nähden mahdollisimman laajana”, Niko ja Pauliina lupaavat. ”Olemme myös tuomassa Woltin-kuljetuspalvelut osaksi palveluitamme.”

”Järjestämme kaupallamme helmikuussa ns. avajaispäivän, jolloin haluamme tavata asiakkaitamme ja järjestämme myös pientä tarjoilua. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee juttelemaan kanssamme. Tiedotamme ajankohdasta lähempänä sosiaalisen median kanavissa sekä kaupalla. Tervetuloa!”, kehottavat Niko ja Pauliina.

Vastuullisuustyötä tehdään K-Market Pähkinässä normaalin arjen toimina joka päivä. ”Lähituottajien tukeminen ja toimiminen läheisessä yhteistyössä alueen asukkaiden ja muiden toimijoiden kanssa. Hävikin minimoiminen ja jäljelle jäävien hävikkituotteiden lahjoittaminen hyväntekeväisyyteen”, Ritakalliot listaavat kaupan vastuullisuustoimia.

Niko on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hän on toiminut koulussa luokanopettajana ja sitä ennen golf-urheilijana sekä tennisvalmentajana. Pauliina eli lempinimeltään ”Pau” on koulutukseltaan ravintolakokki ja Personal Trainer. Työkokemusta on molemmilta aloilta, viimeisimmäksi PT:na.

Niko ja Pau ovat musikaalisia ja molemmat ovat harrastaneet pianonsoittoa pienestä pitäen. Nikon vapaa-aika menee urheilun parissa ja yhdessä he käyvät kuntosalilla. ”Pidämme uusiin ruokakauppoihin tutustumisesta. Molemmille perhe on tärkeä osa elämää ja vietämme paljon aikaa läheistemme kanssa”, he kertovat.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös