Neste K Järvenpään uudet kauppiaat ovat Milla Hiltunen ja Aki Savolainen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.4.2022 Milla Hiltunen ja Aki Savolainen aloittavat Neste K Järvenpään kauppiaina vappuna 1.5.2022.

Neste K Järvenpää on mutkaton, rento ja bensismäinen

Milla ja Aki kertovat, että tuntuu aina mukavalle aloittaa uudella asemalla ja paikkakunnalla. Uudet kauppiaat ovat kokeneita liikenneasemakauppiaita. ”Järvenpään Neste K -liikenneasemalla on autoilu ja autosta huolehtiminen pääroolissa ja sen näkee myös asemalle tullessaan. Liikepaikka kahviloineen on avara ja valoisa sekä siellä on kaunis terassi, missä on mukava nauttia kahvihetkestä tai tauosta ajomatkan varrella.”

Liikenneasema on autonsa kunnosta huolta pitävien suosiossa. Asemalta löytyvät välineet auton pesuihin ja siivouksiin halusitpa pestä autosi koneella tai käsin. Auton hoitotuotteita löytyy asemalta kattava valikoima. ”Neste K Järvenpää on mutkaton, rento ja bensismäinen”, Milla sanoo.

Vastuullisuusasiat otetaan asemalla huomioon mm. autonpesukemikaalien valinnassa, kierrätyksessä, energian säästössä ja työyhteisön hyvinvoinnissa.

Milla ja Aki ovat toimineet aikaisemmin neljällä eri liikenneasemalla kauppiaina. Väliin on vietetty sapattivuosi ja viime joulukuussa he aloittivat jälleen kauppiaina Neste K Olarissa Espoossa. Järvenpään Neste K liikenneasema tulee heidän toiseksi asemakseen.

Milla on koulutukseltaan hotelli- ja ravintola-alan restonomi ja työskennellyt huolto-asemilla teini-iästä saakka. ”Minusta on ollut valtava rikkaus kokea erilaisia liikepaikkoja, koska koen oppineeni ja ymmärtäväni lähiaseman merkityksen asiakkaalle päivittäisissä ja viikoittaisissa rutiineissa”, Milla kertoo. Aki on tuotantotalousinsinööri ja ennen kauppiasuraa hän on työskennellyt metalliteollisuudessa.

Millan ja Akin perheeseen kuuluvat aikuiset pojat Otto ja Oskari, jotka työskentelevät myös perheen liikenneasemilla. Millan harrastuksiin kuuluu valokuvaus ja luonnosta nauttiminen, ja kun on yhteistä aikaa niin ulkoillaan porukalla.

Takaisin ylös