Mika Snellman K-Supermarket Perniön kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 31.3.2022 Mika Snellman aloittaa kesäkuun alusta K-Supermarket Perniön kauppiaana.

”Tuntuu hienolta palata Saloon monen vuoden jälkeen kauppiaaksi. Hyvin hoidettuun kauppaan on mukava tulla K-kauppiaaksi, tästä iso kiitos nykyisille kauppiaille Anette Holapalle ja Jukka-Pekka Koskiselle. On mahtavaa päästä tutustumaan kaupan asiakkaisiin ja henkilökuntaan”, iloitsee Mika Snellman.

Mika kertoo, että paikallisuus tulee olemaan kaupan kärki ja myös verkkokauppaa tullaan kehittämään. ”Lähituottajat ovatkin jo nyt kaupassa hyvin esillä. Haluan toimia myös aktiivisena K-kauppiaana paikallisessa yhteisössä. K-Supermarket Perniön rooli on olla paikkakunnan ykkösvalinta ruokakaupaksi.”

Kaupan tekeminen on joukkuepeliä

Mika toteaa, että kaupan tekeminen on joukkuepeliä parhaimmillaan. ”Mielestäni henkilökunta on avainasemassa kaupan kehittämisessä. Itselle on tärkeää, että työyhteisössä viihdytään, mikä luo pohjaa hyvälle asiakastyytyväisyydelle ja antaa edellytyksiä kaupan kasvattamiseen.”

Mika Snellman on toiminut vuodesta 2008 K-kauppiaana liikenneasemilla. Hän luotsaa tällä hetkellä kolmea Neste K liikenneasemaa, kaksi niistä on Turussa ja yksi Raisiossa. ”Viimeiset kolme vuotta olen toiminut myös johtokuntakauppiaana sekä ollut autopesun ja ravintolapuolen suunnitteluryhmissä mukana.  Ennen kauppiaaksi ryhtymistä ura oli autokaupassa.”

Mikan perheeseen kuuluu vaimo, kaksi lasta ja mäyräkoira. Vapaa-aika hänellä kuluu pääasiassa urheilun parissa ja Mika toimii valmentajana pikkupoikien futisjoukkueessa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös