Mika Kuisma aloittaa elokuussa kahden K-Marketin kauppiaana Porvoossa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.6.2022 Mika Kuisma aloittaa elokuussa Porvoossa kahden K-Marketin kauppiaana. 1.8. Mika saa itselleen K-Market Marskin ja K-Market Aleksanterinkadun avaimet.

Mika palaa kotipaikkakunnalleen

”On mahtavaa päästä jatkamaan kauppiasuraani omalle kotipaikkakunnalle Porvooseen. Kaupoista Marski on hyvässä kunnossa ja Aleksanterinkadun kauppa remontoidaan lattiasta kattoon. Odotan innolla uusia haasteita ja mahdollisuuksia, mitä molemmat kauppapaikat tulevat minulle tarjoamaan”, kertoo Mika. ”Aleksanterinkadun K-Market avataan asiakkaille täydellisesti uudistuneena elokuun lopulla.”

Uudella kauppiaalla on selkeät suunnitelmat kauppojensa suhteen. ”Asiakkaita kuunnellaan tarkasti ja valikoimatoiveita otetaan oikein mielellään vastaan, että pääsemme niitä toteuttamaan”, Mika lupaa. ”Haluan, että kaupoissamme käynti on vaivatonta ja sujuvaa, joten tarjoamme osaavaa palvelua jatkossakin laajoilla aukioloajoilla. Meillä on myös tarjota Woltin palvelut, joka vie ostokset asiakkaalle kotiin saakka.”

Vastuullisuustyö kuuluu molempien kauppojen normaaliin arkeen. ”Lähiruokaa pidämme valikoimissa, niistä Porvoo on muutenkin tunnettu. Kierrättäminen ja ruokahävikin vähentäminen on molemmissa kaupoissa jo entuudestaan hienosti hoidettu, ja tulen jatkamaan samoilla linjoilla.”

Mika on todellinen kaupan alan tosiammattilainen. Hän on aloittanut kaupan työt vuonna 1990 kassaharjoittelijana Espoon Lähderannan Sestossa. Hän on työskennellyt lähes kaikissa Suomen päivittäistavarakaupan ketjuissa. Porvooseen Mika tulee Mäntsälästä, missä hän on toiminut kahden K-Marketin kauppiaana neljän vuoden ajan.

Mika Kuisman perheeseen kuuluvat puoliso Annika sekä lapset Julius 12 v. ja Lilia 7 v. Hänen harrastuksinaan ovat veneily ja luonnossa ulkoilu kävellen tai pyöräillen. ”Porvoo antaa ulkoiluun mahtavat puitteet”, Mika iloitsee.

Takaisin ylös