Mika Karhapää Heinäveden K-Market Kerman kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 31.10.2022 Mika Karhapää aloittaa Heinäveden K-Market Kerman kauppiaana joulukuun alussa. Hän on kauppiaana myös K-Market Rautalammilla.

Mika kertoo olevansa iloisella mielellä uudesta kaupasta ja lähtee innolla kehittämään kauppaa omannäköiseksi. ”Keskeisimmät asiat tulevat olemaan kylän elinvoimaisuuden ylläpitäminen ja palveluiden kehittäminen asiakkaiden toiveiden pohjalta”, uusi kauppias listaa.

Mikalle oman kylän kauppa tarkoittaa sitä, että ollaan mukana asiakkaiden arjessa ja palvellaan heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakkaille tarjotaan kattava ja laadukas valikoima. Uutuudet ja erikoisruokavaliot otetaan huomioon valikoimaa rakennettaessa. Tuoretuotteissa otetaan vahvasti huomioon paikallisuus ja kauppias etsiikin valikoimiin lisää lähituottajien tuotteita.

”Herkkukauppa ja halpa kauppa on periaate, jonka mukaan K-ruokakaupat toimivat. Meiltä löytyvät aina edulliset tuotteet niin arkeen ja juhlaan, kuten K Menu- ja Pirkka-tuotesarjat. Lisäksi tarjoamme asiakkaiden toiveiden ja makujen mukaan räätälöityä valikoimaa ja Pirkka Parhaat -sarjasta löydät hyviä ja laadukkaita tuotteita herkutteluun”, Mika sanoo. ”Panostan helppoon ja nopeaan asiointiin sekä viihtyisään myymälään.”

”Vastuullisuus, kierrättäminen ja hävikin minimointi tulevat kuulumaan K-market Heinäveden normaaliin arkeen. Asiakkaiden turvallinen asiointi ja henkilökunnan hyvinvointi ovat minulle ensisijaisen tärkeitä”, kertoo uusi kauppias kaupan vastuullisuustoimista.

Mika Karhapäällä on pitkä kokemus kaupan alalta erilaisista tehtävistä, kauppiaana hän on toiminut K-Market Rautalammilla, missä hän aloitti kesällä 2021.

Mika Karhapään puoliso Tiina, jatkaa omassa ammatissaan. Mikan koti on Liperissä ja perheeseen kuuluu puolison lisäksi kolme lasta, joista kaksi on alakouluikäistä ja vanhin asuu jo omillaan. ”Vapaa-aika kuluu mökkeillen ja lasten harrastusten parissa. Meillä on myös kolme lemmikkieläintä, kaksi kissaa ja koira.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös