Miika Helén K-Supermarket Petosen kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 24.2.2022 Miika Helén aloittaa Kuopiossa K-Supermarket Petosen kauppiaana 1.4.2022.

Miika kertoo, että odotukset ovat korkealla ja on hienoa päästä jatkamaan kauppiasuraa. Hän tulee Kuopioon Varkaudesta, missä hän on toiminut K-Market Pirkan kauppiaana viimeiset pari vuotta. ”Aloittaminen K-Supermarket -ketjussa ei ole täysin vierasta, koska työurallani aiemmin olen työskennellyt myös Supermarketissa. Viimeiset pari vuotta K-Market Pirkassa Varkaudessa ovat olleet opettavaiset. Iso kiitos tästä henkilökunnalle ja upeille asiakkaille, joiden kanssa olemme tehneet K-Market Pirkasta Kommilan sydämen”, Miika lähettää terveisensä.

Petosen parasta palvelua höystettynä laajalla valikoimalla paikan päällä valmistettuja tuotteita

”Ensitöikseni tutustun alueeseen ja asiakkaisiin ja sen jälkeen lähdetään yhdessä rakentamaan alueen parhain ruokakauppa”, uusi kauppias lupaa. ”Tulemme jatkamaan hyväksi todettua Petosen parasta palvelua ja hiomme siitä entistäkin paremman henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa. Panostamme ruokamaailmaan ja tarjoamme mahdollisimman laajan valikoiman meillä valmistettuja tuotteita. Myös palvelutiski, hevi ja panimo tulevat olemaan Petosen parhaita”, Miika jatkaa. ”Lisäksi kehitämme verkkokaupan palveluita.”

”Meitä tullaan näkemään aktiivisesti myös sosiaalisen media eri kanavissa, joten nappaahan Petonen seurantaan!”, kehottaa Miika.

Vastuullisuustyö näkyy K-Supermarket Petosen jokapäiväisessä toiminnassa. Valikoimista löytyy vastuullisesti tuotettuja tuotteita ja kiinnitämme huomiota erityisesti hävikin hallintaan. Jätteiden kierrätystä tehostetaan ja paikallisten tuotteiden valikoimat tulee olemaan kaupassa isossa roolissa. Miika on tarjonnut nuorille tet-harjoittelupaikkoja ja tukenut sitä kautta nuorten työelämään tutustumista ja työllistymistä koulun jälkeen. ”Tätä aion jatkaa myös K-Supermarket Petosessa. Tulkaa rohkeasti juttelemaan!”  Varkaudessa hän on ollut aktiivisesti tukemassa paikallisia urheilujoukkueita ja mukana hyväntekeväisyystoiminnassa. Tätä työtä Miika jatkaa myös tultuaan Petoselle.

Miikalla on työuraa aiemmin rakennus- ja kuljetusalalta. Työkokemusta on hänen sanojensa mukaan kertynyt rutkasti kaupan maailmasta ja hän onkin työskennellyt mm. K-Marketissa, K-Supermarketissa ja K-Citymarketissa ennen kauppiasuraansa. Hän jatkaa myös K-Market Pirkan kauppiaana toistaiseksi.

Miikan perheeseen kuuluu puoliso, joka jatkaa omassa työssään. Vapaa-ajalla kauppias harrastaa moottoriurheilua sekä liikkumista aina, kun kiireiltään ehtii.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös