Max Sundberg Espoon K-Supermarket Kulinaarin kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 25.5.2022 Max Sundberg aloittaa syyskuun alusta Espoon keskuksen K-Supermarket Kulinaarin kauppiaana.

K-Supermarket Kulinaaria kehitetään asiakkaiden toiveiden mukaisesti

Max Sundberg iloitsee, että pääsee kauppiaaksi kotikaupunkiinsa: ”Olen syntynyt Espoossa ja elänyt täällä lähes koko elämäni. Olen innoissani päästessäni jatkamaan kauppiasuraani kotikaupungissani!”

”Haluan kehittää kauppaa asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja auttaa asiakkaita arjessa. Laajennan valmiita ruokaratkaisuja, kuten helposti mukaan otettavia aterioita ja välipaloja”, avaa Max suunnitelmiaan K-Supermarket Kulinaarin osalta. ”Haluan myös tehdä itseni näkyväksi kauppiasyrittäjänä.”

Vastuullisuustyötä tullaan tekemään Kulinaarissa osana jokapäiväistä kaupan arkea. ”Vastuullisuus on ollut aina korkealla arvomaailmassani. Kierrätämme kaiken mahdollisen ja panostan henkilöstön viihtyvyyteen, hyvinvointiin ja turvallisuuteen. Valikoimissa korostuvat paikallisten toimijoiden tuotteet ja palvelut”, listaa Max.

Kaupan ura on alkanut aikoinaan K-Citymarketissa kärrypoikana, josta Max on edennyt kassatyöhön ja erilaisiin vastuutehtäviin. Hän toimii tällä hetkellä Porvoossa K-Market Marskin ja Aleksanterinkadun kauppiaana ja kauppiasuraa hänellä on takana jo yhdeksän vuotta.

Maxin perheeseen kuuluvat vaimo ja kaksi bedlingtoninterrieriä. Vapaa-ajallaan Max harrastaa maastopyöräilyä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös