Matti Moisio Etelä-Haagaan kahden K-Marketin kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 16.11.2022 Matti Moisio aloittaa Loppiaisena 6.1. Helsingin Etelä-Haagassa sekä K-Market Etelä-Haagan että Tunnelitien kauppiaana.

”Oikein mukava aloittaa kauppiasura omasta kotikaupungista ja päästä tekemään haagalaisille entistä parempia oman kylän kauppoja”, Matti Moisio iloitsee. ”Kauppojen visiona on olla lähialueen asiakkaille helposti lähestyttäviä nopean ostamisen ja täydennysostamisen kauppoja, joiden valikoimaan, laatuun ja asiakaspalveluun asiakkaat voivat luottaa.”

”Kuuntelen tarkasti asiakkaidemme toiveita ja toteutan ne mahdollisuuksien mukaan”, uusi kauppias lupaa.

Vastuullisuustyötä tehdään molemmissa kaupoissa jokapäiväisenä arjen työnä. ”Pyrimme löytämään valikoimiimme lähialueen toimijoiden tuotteita, joita Haagastakin löytyy yllättävän hyvin. Lisäksi toteutamme mahdollisuuksien mukaan energian säästämiseen johtavia toimia”, uusi kauppias listaa.

Matti Moision tausta on turvallisuusalalta, hänellä on poliisin koulutus ja työuraa poliisina kahdeksan vuotta ennen siirtymistä yksityiselle puolelle. Hänellä on monipuolinen turvallisuusalan työkokemus Suomesta ja Baltiasta. Viimeisimmäksi hän on työskennellyt VR-yhtymän matkustajaliikedivisioonan turvallisuuspäällikkönä. Matti lähettää terveisensä kasvattajakauppiaalleen K-Market Aurinkolahteen: ”Iso kiitos valmentajakauppiaalleni Atte Paroselle, joka on erittäin avuliaasti opastanut minua valmennuksen aikana!”

Matti Moision perheeseen kuuluu vaimo, koira ja kissa. Puoliso toimii ratsastuskouluyrittäjänä Helsingin Viikissä. ”Vapaa-aikani kuluu enduron ja erilaisten rakennusprojektien ympärillä, joista suurin osa tulee jatkossa suuntautumaan kauppojeni suuntaan”, arvelee Matti.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös