Maskuun avautuu torstaina upea ja monipuolinen K-Supermarket Masku

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 31.8.2022 Pirkan päivänä torstaina 1.9. klo 10 avautuu Maskussa uusi, upea ja monipuolinen K-Supermarket Masku. Avauksen nauhan leikkauksen suorittavat kauppias Turo Tikanmäen kanssa hänen lapsensa Aada 6 v ja Alex 10 v Tikanmäki.

Kaikki hyvä löytyy Maskusta

Uuden K-Supermarketin slogan löytyy väliotsikosta. Kauppias Turo Tikanmäki hehkuttaa sitä, miten uusi kauppa on monipuolinen, nykyaikainen, näyttävä ja elämyksellinen. ”Olen ylpeä siitä, miten koko kaupan väellä on ollut hieno yhteishenki ja into tehdä yhdessä tätä Tavallista parempaa ruokakauppaa maskulaisille.”

Turo Tikanmäen kauppiaan sydän sykkii erityisesti lähituottajien tuotteille. ”Olemme saaneet jokaiselle osastolle lähituottajien tuotteita. Meiltä löytyy hienoja lähellä tuotettuja tuotteita jäätelöstä ja suklaasta lähtien lihaan, kalaan ja leipiin sekä tietysti vihanneksiin ja marjoihin. Sekä paljon muuta.”

Erikoisruokavaliot on otettu myös huomioon. Gluteenittomille tuotteille on oma osasto. Hyvät valikoimat ovat myös maidottomissa ja vegetuotteissa. ”Tuotteet ovat merkitty selkeästi, joten ne ovat helppo löytää”, kauppias Turo kertoo.

”Asiakkaat voivat luottaa kaupan valikoimiin niin arjen kiireessä kuin juhlia valmistellessa. Valikoimista löytyy vaihtoehtoja premiumista laadukkaisiin ja edullisiin tuotteisiin. Monille asiakkaille on tärkeää, että löytyy myös edullisia vaihtoehtoja ja olemme ottaneet hyllyihimme laajasti Menu-tuotevalikoiman tuotteita”, Turo kertoo

Asiakastoiveita tullut Facebookin kautta yli 600

Asiakastoiveita uutta kauppaa varten kerättiin muun muassa Facebookin kyselyn kautta ja niitä tuli sieltä yli 600. Toiveiden ja ideoiden kerääminen jatkuu uuden kaupan avauduttua. ”Yksi toivotuimmista toiveista oli sushi. Uuteen kauppaa tuleekin sushibaari, missä paikan päällä kokki valmistaa tuoreita susheja kuutena päivänä viikossa tiistaista sunnuntaihin.”

Herkkutori-palvelulinjastolla on asiakkaiden toivomat tuoreen lihan ja kalan valikoimat. ”Meillä on kunnon lihatiski ja kalavalikoima elää vuodenaikojen mukana. Meillä on myös oma savustamo”, kehaisee Turo. K-Supermarket Maskun ruokamaailmasta löytyvät kaupalla valmistetut lämpimät ateriat, patongit, salaatit ja Pizza Romanan pizzat. .

Normaalikassojen lisäksi kaupassa on nopeaan asiointiin kolme itsepalvelukassaa. Verkkokaupan palvelut toteuttaa huippunykyaikainen ja nopea K-Nouto-palvelu.

K-Supermarket Maskussa työskentelee 18 työntekijää. Kauppa on palvelee laajoin aukioloajoin maanantaista lauantaihin klo 6.30 – 23.00 ja sunnuntaisin klo 8.00 – 23.00. Lisäpalveluina löytyvät Posti, Veikkaus, Matkahuollon ja UPS:n pakettipalvelut.

K-Supermarket Maskun pysäköintialueelle K-Lataus-asema

Kaupan palveluihin kuuluu myös sähköautoilijoille tarkoitettu K-Lataus-asema. Asemalla on yksi 100 kW:n tehoinen suurteholatauslaite, jolla voi ladata samanaikaisesti kahta autoa. Lisäksi asemalla on kaksi 22 kW:n tehoista peruslatauslaitetta. Asema sijaitsee kaupan pysäköintialueella ja on autoilijoiden käytössä vuorokauden ympäri.

Samaan kiinteistöön K-Supermarket Maskun kanssa sijoittuvat myös apteekki, Alko ja parturi-kampaamo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös