Liikeidean kulmakivenä taianomainen palvelu – K-Market Pahkavuoren kauppiaat Tarja ja Sauli Kaartinen palkittiin alueensa parhaasta asiakastyytyväisyydestä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.1.2022 Salon K-Market Pahkavuoren kauppiaat Tarja ja Sauli Kaartinen palkittiin tiistaina 25.1. K-Market-ketjun asiakastyytyväisyyspalkinnolla.

Kaupan asiakastyytyväisyystulokset ovat ketjun parhaiden joukossa. K-Market-ketjussa on lähes 800 kauppaa, ja asiakastyytyväisyyspalkintoja jaettiin tänä vuonna niistä viidelle.

”Otimme vastaan palkinnon todella hyvillä mielin, koska tyytyväiset asiakkaat ovat koko hommamme ydin. Heitä varten täällä ollaan ja teemme yhdessä henkilökuntamme kanssa kaikkemme, että asiakkaidemme kauppareissusta tulisi kiva ja elämyksellinen”, kauppias Tarja Kaartinen iloitsee.

”Liikeideamme kulmakivi on taianomainen palvelu ja haluamme lumota asiakkaamme sillä, että kaupassa käynti on helppoa, henkilökunta mukavaa, ja että meiltä löytyy myös yllätyksiä, kuten pakataan tuotteet kassalla valmiiksi kassiin tai kauppakierroksen varrelta löytyy uutuustuotteita”, Tarja jatkaa. ”Meillä on huippuasiakkaat, jotka ovat huomanneet sen, miten nautimme työstämme.”

K-Market Pahkavuoren Facebook-sivuilla julkaistu postaus kaupan saamasta palkinnosta on saanut jo toistasataa onnittelua asiakkailta. ”Heti aamusta alkaen asiakkaamme ovat onnitelleet meitä kaupalla käydessään! Tuntuu hienolta olla aito oman kylän kauppa”, Tarja tuumaa.

Tarja ja Sauli Kaartisen viides vuosi K-kauppiasyrittäjänä on lähtenyt käyntiin ja heillä on toisena kauppana K-Market Alhaisi.

Takaisin ylös