Lauttasaaren K-Market Oliivin kauppiaiksi Ville Vepsäläinen ja Suvi Päiväkumpu

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 10.1.2022 Ville Vepsäläinen ja Suvi Päiväkumpu aloittavat maaliskuun alussa Helsingin Lauttasaaressa K-Market Oliivin kauppiaina.

Tavoitteet pidetään K-Market Oliivissa korkealla

Hienolta tuntuu päästä Laruun kauppiaiksi, kun molemmat olemme lähtöisin Helsingistä. Innolla odotamme, että pääsemme tutustumaan Lauttasaareen, sen ihmisiin ja yhteisöllisyyteen. Miljöönä Lauttasaari on aivan mahtava!”, iloitsevat uudet kauppiaat

”Nykyinen kauppias Stina Ekholm on tehnyt loistavaa työtä kaupalla ja pidämme tason vähintään yhtä korkealla. Haluamme, että K-Market Oliivissa on helppo ja mukava asioida. Kaupasta löytyy vaivatta eväät niin arkeen kuin herkkuhetkiin. Tuomme kyläkauppamaista fiilistä Laruun, haluamme olla Larun oma kyläkauppa!”, kertovat Ville ja Suvi suunnitelmistaan.

Vastuullisuuden hoitaminen omalta osaltaan kuuluu K-Market Oliivin arjen työhön. Huomiota kiinnitetään hävikin hallintaan ja kierrätyksen tehostamiseen. Myös lähileipomoiden ja pientuottajien tuotteet toivotetaan tervetulleiksi valikoimiin.

Villellä on kaupan alan työkokemusta liki 26 vuotta ja niistä kauppiaana hän on toiminut 10 vuotta. Suvilla on myös vahva kaupan alan kokemus 14 vuoden ajalta ja hän on työskennellyt aikaisemmin mm. K-Market Oliivissa kolme vuotta myymäläpäällikkönä. Lauttasaareen he tulevat K-Market Lohjanportista. ”Haluamme kiittää nykyisen kauppapaikan K-Market Lohjanportin ihania asiakkaita ja henkilökuntaa kuluneista vuosista, joita viettimme yhdessä. Teitä tulee ikävä”, lähettävät Ville ja Suvi terveisensä.

Villen ja Suvin perheeseen kuuluvat lapset Viola 10 vuotta ja Saku 1,5 vuotta sekä kolme kissaa ja koira. Ville harrastaa jääkiekkoa ja Suvi pesäpalloa,  yhteinen harrastus on laskettelu, muuten aika kuluu perheen ja ystävien kanssa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös