Lasten Koo Games palaa heinäkuussa Väinölänniemelle

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.6.2022 Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen Lasten Koo Games-perhetapahtuma palaa heinäkuussa Kuopion Väinölänniemelle. Tapahtuma on lauantaina 23.7.2022 kello 10-15.

Tapahtuman tarjoaa Kuopion ja Siilinjärven K-kauppiaat

Kuudennen kerran järjestettävä Lasten Koo Games tarjoaa kaikenikäisille lapsille hauskaa liikunnallista puuhaa. Alueella pääsee pomppimaan Pomppulinna-maailmassa, pyrähtämään 60 metrin pikajuoksussa tai hilpaisemaan Minimaratonia kentän ympäri. Temppuradalla ja keppihevosjuoksussa saa myös kokeilla omia rajojaan. Pääesiintyjinä ovat MisseKissa ja TV:stä tutut Maltti sekä musakonstaapeli Vallu.

Tapahtuma on maksuton ja osallistumispassit voi noutaa K-kaupoista 8.6. alkaen.

Lasten Koo Games tarjoaa noin 50 henkilölle talkootyötä ja tänä vuonna mukana on urheiluseuroja Kuopiosta ja Siilinjärveltä. Urheilijanuorukaiset huolehtivat tapahtumassa pomppulinnojen vahtimisesta ja kannustavat lapsia toimintarasteilla.

K-kauppias Sirpa Karppi kertoo, että hän on tosi iloinen, että tapahtuma herätettiin henkiin uudestaan tauon jälkeen. ”Voin varmasti todeta kaikkien mukana olevien K-kauppiaiden kanssa, että on hienoa olla jälleen mukana hauskassa koko perheen liikuntatapahtumassa. Viisi aikaisempaa Lasten Koo Games-tapahtumaa keräsivät Väinölänniemelle parhaimmillaan yli 5000 henkilöä! Luvassa on jälleen kiva liikunnallinen kesäpäivä lapsille ja heidän vanhemmilleen.”

Tänä vuonna tapahtuman tuottaa kuopiolainen ohjelmatoimisto J & J Ohjelmat ja tapahtumakoordinaattorina toimii yrittäjä Johanna Koskinen. "Olen valtavan iloinen, että saan koordinoida näin upeaa tapahtumaa, jossa vahvasti läsnä ovat omat arvot perhe ja lasten hyvinvointi liikunnan kautta. Tapahtuma on aikoinaan rakennettu erittäin toimivaksi ja palaute lapsiperheiltä on ollut valtavan hyvää. Odotan innolla lapsiperheiden hymyileviä kasvoja ja lasten liikunnan riemun näkemistä."

Tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii Savon Sanomat.

www.lastenkoogames.com

Facebookissa: lastenkoogames

Takaisin ylös