Kotkan K-Market Hovinsaari ja Hovila saavat uuden kauppiaan Evi Vaaralasta

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 1.3.2022 Evi Vaarala aloittaa kauppiasuransa Kotkassa K-Market Hovinsaaressa 20.3. ja K-Market Hovilassa 27.3.

Kauppiasura alkaa kotiseudulta

Evi hehkuttaa, miten upeaa on aloittaa kauppiasura Kotkassa, missä on asunut perheineen lähes 10 vuotta. ”K-Market Hovinsaari ja Hovila tuntuivat heti minulle loistavilta kauppapaikoilta aloittaa kauppiasurani. Olen innoissani tulevasta  ja palan halusta päästä kehittämään kauppoja ja valikoimia yhteistyössä henkilökuntani kanssa.”

Työtä tehdään sydämellä asiakasta varten

Evi kertoo, että hänelle on tärkeää kehittää kauppojaan asiakkaidensa toiveiden mukaisesti. Molemmat kaupat omaavat jo kokoonsa nähden laajan valikoiman ja sitä kehitetään henkilökunnan kanssa yhdessä edelleen. ”Valitsen valikoimaani mielellään lähellä tuotettuja paikallisia tuotteita. Palvelussa panostamme sujuvuuteen, nopeuteen ja ystävällisyyteen. Minulle on tärkeää seurata jatkuvasti kaupan alan trendejä ja uutuuksia ja intohimoni on kehittää kauppojani jatkuvasti ajan henki huomioiden. Toivon, että asiakkaat tulevat kertomaan toiveistaan ja ajatuksistaan, työtä tehdään sydämellä asiakasta varten”, Evi sanoo. 

Vastuullisuus kuuluu molempien kauppojen jokapäiväiseen työskentelyyn. Hävikin määrä minimoidaan pitämällä valikoima oikeanlaisena ja jätteet kierrätetään oikeaoppisesti. Syömäkelpoinen hävikkiruoka lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. K-Market Hovilaan on tehty viime vuoden lopulla laaja kokonaisuudistus, jossa kaikki myymälän laitteet ja kalusto on uusittu energiatehokkaiksi. ”Minulle työnantajana on tärkeää luoda hyvää työilmapiiriä, jonka toivon välittyvän myös asiakkaille asti. Teen mielelläni yhteistyötä myös paikallisten toimijoiden kanssa, oli kyse sitten yhteisistä tempauksista tai vaikka työharjoittelupaikkojen tarjoamisesta opiskelijoille”, uusi kauppias jatkaa.

Evi tulee yrittäjäperheestä Lapista ja hänelle on kertynyt monenlaista työkokemusta jo pienestä pitäen. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri ja hän on työskennellyt opintojen ohessa ravintola-alalla sekä kaupassa. Opintojen jälkeen hänet valittiin Keskon K-trainee-ohjelmaan. ”Trainee-ohjelma tarjosi upean väylän kehittyä vähittäiskaupan ammattilaiseksi nopeassa aikataulussa”, hän kertoo. Ohjelman jälkeen Evi meni Kotkan K-Citymarketiin tavaratalopäälliköksi, missä hän työskenteli kahdeksan vuotta. ”Palo yrittäjyyteen syntyi tehdessäni tiivistä yhteistyötä K-Citymarket-kauppiaan kanssa. Kauppiasharjoittelun suoritin Kotkassa K-Market Mussalossa sekä K-Supermarket Pookissa. Suuri kiitos kauppiaille Anne Suhoselle, Sanni Martinsuolle sekä Johnny Nybondasille henkilökuntineen, heiltä olen saanut mittaamattoman arvokasta oppia kauppiasurani tueksi”, kiittää Evi.

Evin perheeseen kuuluu puoliso Teemu Kärpänen sekä 6- ja 2-vuotiaat pojat. Teemu jatkaa omassa ammatissaan mutta toimii Eville tärkeänä taustatukena. ”Vapaa-aikani kuluu vauhdikkaasti seuraten kahden pojan kasvamista ja viettäen aikaa perheen ja ystävien kesken. Arjen vauhdissa mukana pysyäkseni harrastan lenkkeilyä ja käyn kuntosalilla.”

Takaisin ylös