Keskon pääkaupunkiseudun alueella rakentamisen ja talotekniikan myynti kasvoi lähes 6 %

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.10.2022 K-ryhmän myynti oli tammi-syyskuussa Keskon pääkaupunkiseudun alueella yhteensä 1 824,2 miljoonaa euroa (alv 0 %).

Keskon pääkaupunkiseudun alueeseen kuuluvat Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

Päivittäistavarakaupan myynti oli alueella 1 135, 5 miljoonaa euroa. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kävi 477,4 miljoonalla eurolla ja se oli plussalla 5,8 %. Autokaupan myynnin arvo oli 211,3 miljoonaa euroa.

”Rakentamisen ja talotekniikan kaupan liki 6 % myynnin kasvuun voi olla tyytyväinen, koska viime vuodelta on kovat vastaluvut”, kommentoi myyntejä Keskon pääkaupunkiseudun aluejohtaja Laura Rissanen. ”Olemme panostaneet siihen, että K-ruokakaupoistamme löytyvät laajat valikoimat ja kaikille asiakkaille sopivanhintainen ostoskori. Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehtoja eri hintaluokista laadusta tinkimättä, jolloin saman katon alta löytyvät niin herkkukauppa kuin halpa kauppa”, Rissanen jatkaa.

Pääkaupunkiseudulla on käynnissä lukuisia uudishankkeita sekä myymälöiden perusparannuksia, kuten Helsingin Arabianrannassa K-Supermarket Arabian loppuvuodesta valmistuvat mittavat laajennus- ja uudistustyöt. Espoon Otaniemeen on rakentumassa uusi K-Market Maarinsolmu, ja se avautuu syksyllä 2023.  


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös