Kajaanissa avautuu uusi K-Market Sammonkaari

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 20.9.2022 Uusi K-Market Sammonkaari avautuu Kajaanin keskustassa torstaina 22.9. klo 10. K-kauppiaina toimivat Katja ja Jari Salmela.

”On hienoa päästä avaamaan uusi ja nykyaikainen K-ruokakauppa Kajaanin keskustaan. Kauppa sijaitsee hyvällä paikalla ja tarjoaa viimeisen päälle olevat ruokakaupan palvelut”, Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen iloitsee.

Tilaa tuplasti entiseen verrattuna

Katja ja Jari Salmela toimivat Kajaanissa kahden K-Marketin kauppiaina, uuden K-Market Sammonkaaren ja K-Market Makkolankadun. Uuden kaupan avautuessa suljettiin K-Market Louhikatu.

”Saimme uuteen kauppaamme tuplasti enemmän tilaa Louhikatuun verrattuna. Se antaa mahdollisuuden lisätä valikoimia kaikissa tuoteryhmissä. Kauppamme on valoisa, avara ja selkeä. Meillä on nyt kiva käydä kaupassa!”, hehkuttavat kauppiaat.

K-Market Sammonkaaren valikoimista voi asiakas poimia itselleen sopivan ostoskorin. Valikoimia on premium-tuotteista edullisempiin vaihtoehtoihin, esimerkiksi Sammonkaaressa on tehty edullisista Menu-tuotteista kokonainen hyllynpääty. Asiakkailta on tullut toiveita tuore-elintarvikkeiden valikoimista ja niitä on voitu nyt toteuttaa. ”Meillä käy paljon välipala- ja lounasasiakkaita, joille nyt voimme tarjota kaupassa itse tehtyjä patonkeja ja salaatteja. Olemme koonneet deli-pisteeseen helposti mukaan otettavia aterioita ja välipaloja. Ja meillä on myös kahviautomaatti, josta saa 10 erilaista kahvia mukaan”, kertoo Katja.

Kaikki kylmää ja pakkasta vaativat laitteet ovat nykyaikaisia ja energiapihejä. Tuotteet ovat myös kansien ja ovien takana. Valaistus on lediä ja niiden valotehoa voidaan säätää.

K-Market Sammonkadulla jatkaa tuttu Louhenkadun henkilökunta ja uusia työntekijöitä tiimiin on jo rekrytoitu. ”Tarvitsemme vielä muutaman uuden työntekijän lisää”, kauppiaat sanovat.

Lisäpalveluina Sammonkaaresta löytyvät Veikkaus, Postnordin ja Matkahuollon pakettipalvelut. Myös Woltin palvelut avautuvat syyskuun lopulla.

K-Market Sammonkaaren aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 6.30-23.00, lauantaisin klo 7.00-23.00 ja sunnuntaisin klo 9.00-23.00


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös