K-Supermarket Vihdin kauppiaiksi Tommi ja Mari Kaipainen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.1.2022 Tommi ja Mari Kaipainen aloittavat K-Supermarket Vihdin kauppiaina 16.2.2022.

”Olemme erittäin iloisia ja otettuja kun meitä pyydettiin kauppiaiksi Vihtiin K-Supermarket-ketjuun. Kauppiasuramme alkoi vuonna 2014 ja yrittäjinä olemme toimineet jo yli 15 vuotta”, kertovat Kaipaiset.  

”Meille asiakas on aina tärkein. Laadukas toiminta on palvelumme ytimessä, toteutamme toiveita, ideoimme uutta, teemme kokeiluja ja joskus voimme hieman hullutellakin. Toimimme niin, että asiakkaat ja henkilökunta ovat aidosti ylpeitä omasta kaupastaan, jossa on kiva fiilis, ja minne on mukava tulla”, Tommi ja Mari listaavat. ”Ammattitaitoinen henkilökunta jatkaa loistavaa työtään ja lisäkäsiä tulemme myös rekrytoimaan.”

”Timo Laukkanen ja Juulia Kuikka ovat tehneet erinomaista työtä kaupan perustamisesta lähtien K-Supermarket Vihdissä jo yli 10 vuotta. Pitkä työ on kantanut hedelmää ja se näkyy positiivisesti asiakastyytyväisyydessä sekä myynnissä.  Jatkamme laadukasta tekemistä ja kehitämme myymälää sekä verkkokauppaa aktiivisesti. Aluksi tutustumme kauppaan, henkilökuntaan sekä asiakkaisiin. Kauppaa kehitetään asiakkaiden toiveita kuunnellen”, kertovat Kaipaiset.

”K-ryhmä on maailman vastuullisin ruokakauppa. Meille kauppiaina hävikin hallinta, kierrätys, energiansäästö sekä yhteistyö lähituottajien kanssa mm. kehittävät liiketoimintaa oikeaan suuntaan vastuullisesti.” Tommi muistuttaa myös, että K-Supermarket Vihdin kalatiski on MSC-sertifioitu.

Kaipaiset asuvat Helsingissä ja heillä on kaksi aikuista poikaa.

”Olemme perheyritys, vanhempi poikamme Eetu, joka on työskennellyt kaupallamme sekä Lihatukku Wotkinsilla, tulee myös Vihtiin. Nuorempi poikamme Oskari jatkaa opintojaan mutta hänetkin tullaan varmasti näkemään kaupalla.”

Takaisin ylös