K-Supermarket Haagan kauppiaaksi Aleksi Tapani

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 24.3.2022 Helsingissä K-Supermarket Haagan kauppiaana aloittaa 1.6. Aleksi Tapani.

K-Supermarket Haagassa asiakkaat pääsevät kuninkaallisiin rooleihin

Aleksi Tapani kertoo, että hän on erittäin iloinen mahdollisuudesta päästä kehittämään perinteistä Tavallista parempaa ruokakauppaan Etelä-Haagan sydämessä. ”Odotan innostuneena, että pääsen tutustumaan henkilökuntaan, Haagaan ja ennen kaikkea asiakkaisiin. Tulkaa reilusti juttelemaan!”, kehottaa Aleksi.

”K-Supermarket Haagassa asiakkaat ovat kuninkaan ja kuningattaren roolissa. Asiakkaiden toiveet ja palaute ohjaavat  kaikkea tekemistämme sekä asiakaspalvelun että valikoiman saralla”, Aleksi kertoo suunnitelmista. ”Tulemme uudistamaan myymälää hallitusti kuluvan syksyn aikana, vaikka varsinaista remonttia ei vielä tehdä. Uusiksi menee ainakin sisäänkäynti, hevi-osasto ja panimo. Kaikkea en halua vielä paljastaa ja suunnitelmat tarkentuvat matkan aikana.”

”Verkkokaupassa panostamme noutoon ja jatkamme hyvin toimivaa verkkokaupan palvelua myös kotitoimituksin.”

Yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa tullaan tekemään mahdollisuuksien mukaan ja erilaisia tapahtumia on vuoden mittaan tarkoitus järjestää. Vastuullisuusasioita ei voi nykyään erottaa muusta tekemisestä vaan vastuulliset valinnat ja rajallisten resurssien fiksu käyttö ovat kaikkien agendalla. ”Haluan toimia erityisen vastuullisesti henkilökuntani kanssa, on tärkeää, että olisi myös kiva käydä töissä. Henkilöstökokemus on avainasemassa, kun tavoitellaan parasta asiakaskokemusta.”

Aleksi Tapani on aloittanut K-ryhmässä opiskelujen ohella jo vuonna 2007. Hän on suorittanut K-trainee-valmennusohjelman, harjoittelu tapahtui Seinäjoella ja Aleksi muistelee, että harjoittelu oli unohtumatonta aikaa. K-Supermarket Haaga on Aleksin kolmas kauppapaikka, ensimmäinen oli K-Myllypuron testikaupan kauppiaana. Viimeiset neljä vuotta hän on toiminut K-Market Otaniemen kauppiaana. ”Olen työskennellyt Hyatt hotellissa Kansasissa ennen uraa K-ryhmässä, sieltä sai hyvää evästä asiakaspalveluun”, Aleksi kertoo. 

Aleksi Tapanin perheeseen kuuluvat vaimo Sini Tapani ja poika Topi 3 kk. ”Sini on osakkaana yrityksessämme ja hän on vastannut kaikissa kaupoissamme ”konttorihommista”. Hän työskentelee Nummelassa kieltenopettajana mutta on nyt vanhempainvapaalla Topin kanssa. Aleksi tykkää vapaa-aikanaan kulkea metsissä, laittaa ruokaa ja mökkeillä. ”Urheilu on palannut vahvasti kuvioihin ja lenkkeilen säännöllisesti rattaiden kanssa. Talvella tuli hiihdettyä ahkion kanssa ja poika kulki siellä kyydissä ketterästi.”

Takaisin ylös