K-Supermarket Eurajoen Portin kauppiaiksi Jarkko ja Emilia Kuikka

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 9.9.2022 Jarkko ja Emilia Kuikka aloittavat kauppiasuransa lokakuun alussa K-Supermarket Eurajoen Portissa.

K-Supermarket Eurajoen Portti rakentuu omien asiakkaiden tarpeiden ympärille

Jarkko ja Emilia hehkuttavat, miten mahtavaa on päästä aloittamaan kauppiasura juuri Eurajoella. ”Kaupassa on viime vuosina toiminut useampia päteviä ja inspiroivia uransa aloittaneita kauppiaita. Koemme, että Eurajoen Portissa on paljon potentiaalia ja kylän palveluiden kehittäminen on tärkeää sen elinvoimaisuuden kannalta."

"Jokainen K-kauppa rakentuu omien asiakkaidensa tarpeiden ympärille ja tätä perusajatusta myös me haluamme kaupalla vaalia. Nykyinen markkinatilanne haastaa päivittäistavarakauppaa päivittäin entistä parempaan suoritukseen”, kertovat uudet kauppiaat suunnitelmistaan. ”Tulemme panostamaan Eurajoen portissa tiedolla johtamiseen ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme aina oikeat tuotteet oikeaan aikaan kaupan hyllyltä. Nykytilanteessa tämä tarkoittaa muun muassa panostamista laadukkaiden tuotteiden lisäksi edullisten ostoskorituotteiden löytymiseen aina kaupan hyllyltä. "

Verkkokaupan palvelut jatkavat toimintaansa tuttuun tapaan. Jarkko ja Emilia kertovat, että he tulevat käyttämään aikaa myös K-Nouto- ja kotiinkuljetuspalveluiden kehittämiseen.

Vastuullisuus on olennainen osa K-ruokakaupan dna:ta

Vastuullisuus kuuluu kaupan jokapäiväiseen työhön. "Vastuullisuus on ollut jo pitkään olennainen osa K-kaupan dna:ta ja tulee olemaan sitä myös jatkossa. Meille vastuullisuus tarkoittaa kierrätyksen ja sähkönkulutuksen hillitsemisen lisäksi paikallisten toimittajien kanssa tehtävää yhteistyötä lähiruuan muodossa, vastuullisten valintojen tekemistä mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi asiakkaillemme sekä muun muassa ruokahävikin minimoimista kaupan toiminnassa", listaavat Kuikat.

Koulutukseltaan Jarkko ja Emilia ovat kauppatieteiden maistereita. Jarkko on työskennellyt pitkään erilaisissa myyntitehtävissä kaupan alalla kuten Porin Leivällä ja Olvilla. Emilia on puolestaan suuntautunut taloushallinnon tehtäviin ja työskennellyt viime vuodet kirjanpidon parissa.

”Esitämme erikseen kiitokset kasvattajakauppiaana toimineelle diplomikauppias Juha Jyllille, joka mahdollisti henkilökuntineen vaativan ja palkitsevan harjoitteluympäristön K-Citymarket Länsikeskuksessa Turussa", lähtevät terveiset Jarkolta ja Emilialta.

Uudet kauppiaat ovat intohimoisia luonnossa liikkujia, johon käytetään leijonan osa vapaa-ajasta. ”Kesäisin suhtaudumme intohimoisesti purjehdusharrastukseemme Turun saaristossa ja talvella voit törmätä meihin hiihtoladuilla ympäri Suomen."

Takaisin ylös