K-Supermarket Arabia uudistuu täysin

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.4.2022 Helsingissä K-Supermarket Arabiassa alkavat syksyllä mittavat uudistus- ja laajennustyöt. K-kauppiaana toimii Hermanni Natunen. Kauppa on auki koko remontin ajan.

Lisää tilaa ja uusia toimintoja

Syksyllä alkava remontti tuo kaupalle kovasti kaivattua lisätilaa yli 300 m2. Lisätila järjestyy kauppakeskuksesta vapautuneista liiketiloista. Kylmätekniikka päivittyy samalla ympäristöystävällisempiin ja nykyaikaisiin laitteisiin, joihin tuotteita saa entistä enemmän ja paremmin. Myös tekniset taustatilat uusiutuvat, varastotilaa saadaan lisää ja henkilökunnalle tehdään uudet sosiaalitilat.

”Uudistuksessa kauppaan tulee muutoksia mm. eri osastoille ja niiden mitoituksille. Asiakkaiden kulutustottumukset ovat muuttuneet siitä, kun tätä kauppaa on viimeksi remontoitu. Nyt voimme suunnitella juuri asiakkaillemme sopivimpia valikoimaratkaisuja. Esimerkiksi vege-valikoima on kasvanut hurjasti viime vuosina ja se kaipaa kipeästi lisätilaa”, kauppias Hermanni Natunen kertoo. ”Kauppa uudistetaan lohko kerrallaan ja tutut paikat saattavat vaihtua uusiin mutta lopussa kuitenkin kiitos seisoo.”

Hermanni raottaa hiukan, mitä uutta asiakkaille on tulossa. ”Uudistuksen ansiosta saamme kauppaamme leipomon, joten pääsemme nauttimaan tuoreiden leipien ja leivonnaisten valikoimasta joka päivä.”

K-Supermarket Arabiassa on hyvä joukkue kasassa tekemään uudistusta

”Tämä on koko K-Supermarket Arabian henkilökunnalle suuri ponnistus mutta meillä on hyvä joukkue täällä kasassa ja onnistumme varmasti luomaan asiakkaillemme ja yhteisöllemme entistä Tavallista paremman ruokakaupan”, Hermanni sanoo. Kauppias kertoo myös, että tämä on hänelle henkilökohtaisesti iso sitoutuminen K-Supermarket Arabiaan. ”Olen viihtynyt hyvin Arabianrannassa niin kauppiaana kuin asukkaana ja haluan sitoutua täysillä tämän kauppapaikan kehittämiseen.”

Takaisin ylös