K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kauppa oli Pirkanmaalla lähes 10 %:n kehityksellä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.10.2022 K-ryhmän myynti oli tammi-syyskuussa Pirkanmaalla yhteensä 755,8 miljoonaa euroa (alv 0 % ) ja se kehittyi 1,6 %.

Päivittäistavarakaupan myynti oli 522,7 miljoonaa euroa ja se kehittyi 1,6 %. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa oli plussalla 9,8 % ja myynti oli 176,4 miljoonaa euroa. Autokaupan myynnin arvo oli 56,6 miljoonaa euroa.

”Rakentamisen ja talotekniikan kaupan hyvä myynnin kehitys osoittaa alueen kasvua ja vilkasta rakentamista”, kommentoi lukuja Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen. ”Päivittäistavarakaupan myynti on hienoisella kehityksellä ja siihen voi olla tyytyväinen, koska vastaluvut vuoden takaa ovat kovat. Myös K-Supermarket-ketjun liki 6 %:n myynnin kehitys ilahduttaa”, jatkaa Alanen. ”Ravintolatukku Kespron myynti on kehittynyt suotuisasti mutta myös tällä sektorilla huolestuttaa kustannusten nousu koko alalla.”

”Olemme panostaneet siihen, että K-ruokakaupoistamme löytyvät laajat valikoimat ja kaikille asiakkaille sopivanhintainen ostoskori. Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehtoja eri hintaluokista laadusta tinkimättä, jolloin saman katon alta löytyvät niin herkkukauppa kuin halpa kauppa”, Jari Alanen kertoo. ”Tälle ajalle on ominaista, että punalaputettujen tuotteiden kappalemääräinen myynti on kasvanut lähes 12 % edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon.”

Uuden mittavan terminaalin rakennustyöt Hervannassa päästään aloittamaan lähiaikoina.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös