K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan kehitys oli Pohjois-Savossa liki 8 %

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.10.2022 K-ryhmän myynti oli tammi-syyskuussa Pohjois-Savossa yhteensä 369,9 miljoonaa euroa (alv 0 %) ja se kehittyi 0,9 %.

Päivittäistavarakaupan myynti oli 210,4 miljoonaa euroa ja se oli viime vuoden tasolla. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kehittyi 7,9 % ja myyntieurot olivat 135,3 miljoonaa. Autokaupan myynnin arvo oli 24,2 miljoonaa euroa.

”Vilkas uudis- ja korjausrakentaminen on jatkunut Pohjois-Savossa ja se on nostanut rakentamisen ja talotekniikan kaupan myynnin kehityksen liki kahdeksaan prosenttiin. Myös K-ryhmän kokonaismyynti on maakunnassa kasvanut”, kommentoi lukuja Keskon Itä-Suomen aluejohtaja Jere Penttilä. ”Olemme panostaneet siihen, että K-ruokakaupoistamme löytyvät laajat valikoimat ja kaikille asiakkaille sopivanhintainen ostoskori. Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehtoja eri hintaluokista laadusta tinkimättä, jolloin saman katon alta löytyvät niin herkkukauppa kuin halpa kauppa”, Penttilä jatkaa.

Kuopiossa K-Citymarket Kolmisopen kokonaisuudistus on loppusuoralla ja uusi ympäri vuorokauden avoinna oleva K Nouto-palvelu on avattu jo tällä viikolla. Varkauden K-Citymarketin kokonaisuudistus on myös on viittä vaille valmis. Molempien K-Citymarketeiden avajaisia päästään juhlimaan ennen joulusesonkia.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös