K-ryhmän myynti oli tammi-syyskuussa Keskon Uudenmaan alueella 629 miljoonaa euroa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.10.2022 K-ryhmän myynti oli tammi-syyskuussa Keskon Uudenmaan alueella 629 miljoonaa euroa (alv 0 %).

Keskon Uudenmaan alueeseen kuuluu Uudenmaan maakunta pois lukien Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

Alueella päivittäistavarakaupan myynti oli 530,8 miljoonaa euroa. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kävi 140,9 miljoonalla eurolla ja se kasvoi 1,1 %. Autokaupan myynnin arvo oli 20,9 miljoonaa euroa.

”Rakentamisen edelleen jatkunut vahva tahti ja esimerkiksi energiaremontit siivittivät rakentamisen ja talotekniikan kaupan kasvuun ennestäänkin korkealta tasoltaan”, kommentoi myyntejä Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Mika Sivula. ”Päivittäistavarakaupan luvuissa näkyy se, että koronapandemian helpotettua ihmiset ovat palanneet syömään ravintoloihin.”

”Olemme panostaneet siihen, että K-ruokakaupoistamme löytyvät laajat valikoimat ja kaikille asiakkaille sopivanhintainen ostoskori. Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehtoja eri hintaluokista laadusta tinkimättä, jolloin saman katon alta löytyvät niin herkkukauppa kuin halpa kauppa”, Sivula jatkaa.

K-ryhmä jatkaa investointejaan kauppapaikkoihin. Esimerkiksi Porvoossa on suunnitteilla uuden K-Citymarketin rakentaminen. Järvenpään K-Citymarketissa ovat käynnissä uudistustyöt ja laajennuksen valmistelu. K-Supermarket Veikkolan laajennetut tilat saadaan käyttöön vielä tänä vuonna.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös