K-ryhmän myynti oli tammi-syyskuussa Kainuussa 94,3 miljoonaa euroa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.10.2022 K-ryhmän myynti oli tammi-syyskuussa Kainuussa yhteensä 94,3 miljoonaa euroa (alv 0 %).

Päivittäistavarakaupan myynti oli 72,3 miljoonaa euroa ja se kehittyi 0,5 %. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kävi 22 miljoonalla eurolla.

”Päivittäistavarakaupan hienoiseen kasvuun voi olla tyytyväinen, koska taustalla ovat kovat vastaluvut”, kommentoi myyntejä Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen. ”Olemme panostaneet siihen, että K-ruokakaupoistamme löytyvät laajat valikoimat ja kaikille asiakkaille sopivanhintainen ostoskori. Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehtoja eri hintaluokista laadusta tinkimättä, jolloin saman katon alta löytyvät niin herkkukauppa kuin halpa kauppa”, Saarinen jatkaa.

Syyskuussa Kajaanissa avautui uusi K-Market Sammonkaari. Suomussalmen K-Market Herkkukirsikassa on tehty mittava uudistus.

Kajaanin K-Market Reissumiehessä kauppias Jarmo Pussinen on tehnyt laajat uudistus- ja energiaremontit kauppaan. Kylmälaitteet ovat uusia ja lähes kaikki kylmää ja pakkasta vaativat tuotteet ovat nyt ovien ja luukkujen takana. Lämpimät kalusteet ovat uusia ja kaupassa on sähköinen hinnannäyttö. Reissumiehen katto on remontoitu ja aurinkopaneelit odottavat asennusta katolle. ”Asiakkaat ovat kommentoineet remonttia, että täällä on ihan ison kaupan tuntu”, kertoo Jarmo Pussinen.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös