K-ryhmän myynti oli Etelä-Karjalassa 181 miljoonaa euroa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.10.2022 K-ryhmän myynti oli tammi-syyskuussa Etelä-Karjalassa yhteensä 181,1 miljoonaa euroa (alv 0 %).

Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kehittyi 5,7 % ja myyntieurot olivat 45,8 miljoonaa euroa. Päivittäistavarakaupan myynti oli 123,2 miljoonaa euroa. Autokaupan myynnin arvo oli 12,1 miljoonaa euroa.

”Vilkas uudis- ja korjausrakentaminen on nostanut rakentamisen ja talotekniikan kaupan myynnin kehityksen liki kuuteen prosenttiin”, kommentoi lukuja Keskon Itä-Suomen aluejohtaja Jere Penttilä. ”Olemme panostaneet siihen, että K-ruokakaupoistamme löytyvät laajat valikoimat ja kaikille asiakkaille sopivanhintainen ostoskori. Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehtoja eri hintaluokista laadusta tinkimättä, jolloin saman katon alta löytyvät herkkukauppa ja halpa kauppa”, Penttilä jatkaa.

Elokuussa avattiin Lappeenrannassa Kespron noutotukku uusissa tiloissa Family Centerissä, tukku palvelee Etelä-Karjalan alueella toimivia ravintoloita, suurkeittiöitä ja catering-yrityksiä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös