K-ryhmän myynti kehittyi tammi-syyskuussa Lapissa 7 %

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.10.2022 K-ryhmän myynti Lapissa oli tammi-syyskuussa yhteensä 364,1 miljoonaa euroa (alv 0 %) ja se kehittyi 7,0 %.

Päivittäistavarakaupan myynti oli 279,3 miljoonaa euroa ja se kehittyi 4,5 %. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kävi 84,8 miljoonalla eurolla ja se oli plussalla 16 %.

”Lukuihin voi olla erittäin tyytyväinen ja Lapissa ovat edelleen valtakunnan parhaat myynninkehitykset”, kommentoi lukuja Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen. ”Olemme panostaneet siihen, että K-ruokakaupoistamme löytyvät laajat valikoimat ja kaikille asiakkaille sopivanhintainen ostoskori. Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehtoja eri hintaluokista laadusta tinkimättä, jolloin saman katon alta löytyvät niin herkkukauppa kuin halpa kauppa”, Saarinen jatkaa.

Rovaniemen K-Citymarket on uudistettu. Kemijärven K-Supermarket Kauppapaikassa on tehty täydellinen uudistus. Tervolassa avautui viime viikolla uusi K-Market.

Kemin K-Citymarketissa päästään juhlimaan tällä viikolla kokonaisuudistuksen avausta. Karungissa K-Market Ruoka-Aitan uudistustyöt ja energiaremontti ovat loppusuoralla. Alkukeväästä avataan uusi K-Market Salla ja keväällä päästään juhlimaan uuden K-Supermarket Kittilän avajaisia. Kauppiashankkeena Tornion K-Market Olavinlinnan laajennusremontti valmistuu talven aikana.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös