K-ryhmän myynti kasvoi viime vuonna Pohjois-Pohjanmaalla hienosti 8,4 %

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.2.2022 K-ryhmän myynti kasvoi viime vuonna Pohjois-Pohjanmaalla 8,4 % ja se oli yhteensä 794,3 miljoonaa euroa (alv 0 %).

Päivittäistavarakaupan myynti oli 506,5 miljoonaa euroa ja se kehittyi 6,3 %. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kävi 287,9 miljoonalla eurolla ja se oli plussalla 12,3 %.

”Pohjois-Pohjanmaalla K-ryhmän myyntien kehitykset olivat jo toista vuotta peräkkäin valtakunnan parhaita”, kommentoi myyntilukuja tyytyväisenä Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen. ”Alueen hyvä kauppiastyö ja ihmisten halu pitää huolta hyvinvoinnistaan sekä kohentaa kotejaan näkyvät myyntiluvuissa positiivisesti. Myös kauppaverkostoamme on kehitetty systemaattisesti viime vuosina.”

Viime vuonna avattiin Oulussa uudet K-Market Kello ja K-Market Pateniemenranta. Kempeleen K-Supermarketin laajennus ja uudistus valmistui keväällä. Kempeleessä avautui uusi Onninen Express ja Kuusamossa K-Market RukaValley muutti uusiin suurempiin tiloihin.

Parhaillaan on rakenteilla Ouluun K-Market Asemantorni. K-Supermarket Kalajoen ja K-Citymarket Raahen kokonaisuudistukset valmistuvat kesään mennessä.

Takaisin ylös