K-ryhmällä isot investoinnit Oulussa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.10.2022 K-ryhmän myynti oli tammi-syyskuussa Pohjois-Pohjanmaalla yhteensä 621,9 miljoonaa euroa (alv 0 %) ja se oli plussalla 4,5 %.

Päivittäistavarakaupan myynti oli 379,3 miljoonaa euroa ja se oli kehityksellä 0,6 %. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kävi 242,6 miljoonalla eurolla ja se kehittyi 11,2 %.

K-ryhmän investoinnit ovat Oulussa lähes 40 miljoonaa euroa

”Kauppa on kehittynyt maakunnassa erittäin hyvin”, kommentoi lukuja tyytyväisenä Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen. ”Rakenteilla olevien hankkeiden investoinnit ovat yhteensä lähes 40 miljoonaa euroa. Aiomme jatkossakin kehittää kauppaverkostoamme aktiivisesti.”

”Olemme panostaneet siihen, että K-ruokakaupoistamme löytyvät laajat valikoimat ja kaikille asiakkaille sopivanhintainen ostoskori. Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehtoja eri hintaluokista laadusta tinkimättä, jolloin saman katon alta löytyvät niin herkkukauppa kuin halpa kauppa”, Saarinen jatkaa.

Oulun K-Citymarket Ruskossa on valmistumassa laajennus verkkokaupan tarpeisiin. K-Rauta Äimäraution piha-alueen järjestelyt valmistuvat loppuvuodesta. K-Supermarket Toppilassa on meneillään laajennus- ja uudistustyöt, jotka valmistuvat ensi kesäksi. Knuutilankankaalle on rakentumassa uusi K-Supermarket, joka avataan ensi kesänä. K-Autolle rakennetaan uutta vaihtoautomyymälää ja se avautuu kesäksi. Onnisen uusi myymälä aukeaa Oulun Ruskoon ensi keväänä. Uusi K-Market Asemantorni avautuu kesällä ja K-Market Valjaspuisto keväällä. Uusi Kespron rakenteilla oleva tukku avautuu syksyllä 2023.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös