K-ryhmä aloittaa tulevana keväänä mittavan remontin omistamassaan kiinteistössä Kuopion Leväsentiellä Särkiniemessä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.11.2022 Remontoitava kauppakiinteistö sijaitsee osoitteessa Leväsentie 3, Kuopio, johon keskitetään K-ryhmän Kuopion yritysasiakkaille suunnattuja toimintoja. Uusittuihin tiloihin avataan heinäkuussa 2023 Onninen Mega Express -myymälä ja Kespron noutotukku vuoden 2024 alussa.

Onninen Mega Express palvelee teknisen tukkukupan yritysasiakkaita ja Kespron noutotukku foodservice-alan ammattilaisia, esimerkiksi ravintola- ja kahvilayrittäjiä.

Kiinteistö remontoidaan sekä Onnisen että Kespron nykyisiä tarpeita vastaaviksi moderneiksi ja energiatehokkaiksi myymälätiloiksi. Tiloissa on aiemmin toiminut K-Rauta, ja viime vuodet Kesko on vuokrannut liiketiloja muuhun toimintaan.

Kiinteistö remontoidaan noin 60 yritysasiakaskaupan ammattilaisen työpaikaksi

”Kespron ja Onnisen yhteishanke on tärkeä hanke kaikkien osapuolten, myös Kuopion kaupungin kehityksen kannalta. Saamme hyvässä vireessä oleville toimijoille uudet nykyaikaiset tilat hyvällä sijainnilla ja erinomaisilla liikenneyhteyksillä”, kertoo tyytyväisenä Keskon Itä-Suomen aluejohtaja Jere Penttilä. ”Valtava piha-alue ja parkkipaikka helpottavat molempien toimijoiden asiakkaiden logistiikkaa ja alueelle on helppo ajaa moottoritien rampilta. Kiinteistö remontoidaan sekä Onnisen että Kespron nykyisiä tarpeita vastaaviksi moderneiksi ja energiatehokkaiksi myymälätiloiksi ja noin 60 yritysasiakaskaupan ammattilaisen työpaikaksi”, Penttilä jatkaa.

Onnisen sijainti lähes entisellään

Aikaisemmin Onninen on toiminut parinkymmenen vuoden ajan Leväsellä, osoitteessa Mestarinkatu 5. Uudessa suuremmassa Onninen Mega Expressissä on myymälätilaa 2 700 m² sekä 1 500 m²:n noutohalli. Lisäksi Onnisella on uudessa kiinteistössä reilusti varastotilaa.

”Uudet, entistä huomattavasti suuremmat tilat mahdollistavat aiempaa paremman asiakaspalvelun, kun myymälämme tuotevalikoima kasvaa ja aukioloaika pitenee. Muuton yhteydessä lisäämme myös henkilökunnan määrää Kuopiossa. Sijaitsemme edelleen asiakkaillemme tutussa ympäristössä”, kertoo Onninen Express -ketjun johtaja Kimmo Huttunen.

Kuopion ravintolamarkkina kasvaa

Kespron noutotukku muuttaa uusiin tiloihin Kuopion Haapaniemestä osoitteesta Tehdaskatu 14. Kespron noutotukku jatkaa toimintaansa uudessa kiinteistössä 3 100 m²:n suuruisella myymälällä. Kuopiossa toimivan ja Kespron asiakkaita valtakunnallisesti palvelevan Ratkaisumyynti-yksikön toimistotilat sijoittuvat liikekiinteistön toiseen kerrokseen.

”Kuopio on kasvava kaupunki, jossa myös ulkona syöminen edelleen kasvaa ja ravintolatarjonta monipuolistuu. Uusiin toimivampiin tiloihin investoinnilla varmistamme, että pystymme Kuopiossa myös tulevaisuudessa palvelemaan kaiken kokoisia ja eri liiketoimintakonseptilla toimivia asiakkaitamme grillikioskeista fine dining -ravintoloihin”, kertoo Kespron Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan myyntipäällikkö Joona Kalla.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös