K-Market Tolsaan kauppiaaksi Timo Toivanen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 21.11.2022 Kirkkonummen K-Market Tolsa saa tutun kauppiaan Timo Toivasesta. Hän aloittaa 11.1.2023.

”Ympyrä sulkeutuu ja palaan K-Market Tolsaan. Onkin todella hienoa päästä oman kylän kauppiaaksi!”, iloitsee Timo. Ennen kauppiasuraansa hän toimi viisi vuotta K-Market Tolsan myymäläpäällikkönä. ”Omat fiilikset ovat todella innostuneet ja odottavat. Kauppiaaksi pääseminen juuri Kirkkonummelle tuntuu todella hienolta, koska olen syntyperäinen kirkkonummelainen. Vaikka lähdin kauppiaaksi Tolsasta, pysyi se kuitenkin koko ajan mielessäni ja tuntuukin kuin palaisin kotiin.”

Timo haluaa kehittää K-Market Tolsaa yhdessä asiakkaidensa kanssa ja heidän toiveitaan kuunnellen. ”Asiakaskunnan tunteminen sekä tuttu henkilökunta ovat avainasemassa kaupan kehittämisessä”, Timo tuumaa. Kauppa sijaitsee hyvällä paikalla aivan juna-aseman vieressä ja asiakkaina käy paljon työmatkalaisia.

”K-Market Tolsassa on tehty loistavaa työtä kaupan eteen ja tulevaisuudessa haluankin panostaa entistäkin enemmän ruokaisuuteen, että asiakkaidemme ei tarvitsisi lähteä Tolsaa pidemmälle ostoksille. Kaupalla on loistavat lähipalvelut kuten Matkahuolto, Schenker, Postnord ja UPS. Uusimpana palveluna löytyy Postin pakettiautomaatti”, kertoo uusi kauppias. 

”Pidämme myös huolen siitä, että valikoimistamme löytyy myös edullisia vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaankin. Tämän lisäksi pyrimme tarjoamaan hyviä tarjouksia”, Timo lupaa.

Kaupan vastuullisuustoimista Timolla on selvä suunnitelma: ”Teemme paljon töitä hävikin minimoimisen eteen ja lahjoitamme hävikkiruuan ruoka-avustukseen. Henkilökunnan hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää.  Kauppamme valikoimissa tulemme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuksia vastuullisesti tuotettuihin tuotteisiin. Etsimme myös lisää paikallisten toimittajien tuotteita valikoimiin jokaiselle osastolle.  Kierrättäminen on meillä tärkeässä roolissa.”

Timo tunnustaa, että kaupan työ on hänelle intohimo. Hän jättää ensimmäisen kauppansa K-Market Lohjanportin haikein mielin, koska asiakkaat ja henkilökunta ovat olleet todella mukavia. ” Kuulumisia, huolia ja murheita on jaettu asiakkaiden kanssa siinä arjen keskellä, niin kuin perinteisessä kyläkaupassa tehdään.”

Timo on koulutukseltaan kirvesmies ja hän on suorittanut työn ohessa kaupan esimiehen erikoisammattitutkinnon ja K-Market Tolsassa kauppiasvalmennuksen. Ennen kauppiasuraa hän työskenteli kaikkiaan 14 vuotta kaupan eri tehtävissä.

Kauppiaan päivittäisestä ulkoilman ja liikunnan tarpeesta pitävät huolen shetlanninlammaskoirat Oliver ja Vili. ”Vapaa-aikana vietän myös aikaa perheen sekä ystävien kanssa. Liikkuminen luonnossa on tärkeä osa vapaa-aikaa. Ruuan laitto ja leipominen ovat myös lähellä sydäntä”, Timo kertoo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös