K-Market Tikkari avautuu uudistettuna Tikkakoskella

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 16.8.2022 40 vuotta palvelleen kaupan laajassa remontissa uusittiin lähes kaikki – Vain katto, osa lattiaa ja tuttu kyläkaupan palveleva ilmapiiri ovat ennallaan. Uudistunut, energiatehokas ja valikoimaltaan entistä laajempi K-Market Tikkari avataan 18.8. klo 10.   

Tikkakosken K-Market Tikkarin laaja remontti on nyt valmis. Kauppa on ollut suljettuna toukokuun alusta asti, ja nyt sisältä ja ulkoa uudistettu kauppa aukeaa vihdoin. K-Marketin myyntipinta-ala kasvoi remontissa noin 100 neliötä, joten valikoima ja muut palvelut saivat lisätilaa. Kaikki kalusteet ja kylmäkalusteet on vaihdettu uusiin ja energiatehokkaampiin ratkaisuihin. 

”Remontti on ollut iso sijoitus niin meiltä, kiinteistöomistajalta kuin Keskoltakin, ja sillä viedään Tikkakoskea eteenpäin, se parantaa merkittävästi alueen palvelua ja hyvinvointia. Uudistuksen myötä olemme palkanneet myös uusia työntekijöitä. Odotukset ovat korkealla, on ollut mukava päästä uudistamaan perinteikäs kauppamme 2020-luvulle”, kertovat kauppiaspariskunta Sammy ja Sanna Korpinen.

Kaupan laajetessa lisää tilaa on tullut eri puolille kauppaa. Kaupassa voidaan nyt valmistaa omia tuotteita ja käsitellä lihaa. Myös tuoretuotteisiin ja valmisruokaan panostetaan aiempaa enemmän, ja kaupasta saa helposti mukaan syötävää.

”Remontin myötä olemme pyrkineet huomioimaan asiakkaat vauvasta vaariin sekä palveluissamme että valikoimissamme. Tuomme kauppaan myös tuotteita, joita Tikkakoskelta ei ole aiemmin saanut. Uskon, että kaupassa itse tehdyt tuotteet, ruoka-annokset ja salaatit tulevat olemaan iloinen yllätys asiakkaillemme”, kertoo Korpinen. 

Myös pitkään säilyvät tuotteet sekä käyttötavarapuoli on saanut lisää hyllytilaa.

”Meiltä saa nyt kaikenlaista tarpeellista langoista lautasiin ja paistinpannuihin”, jatkaa Korpinen.

Avajaistapahtumia on torstaista sunnuntaihin. Torstaina 18.8. uudistettu kauppa avataan kello 10 juhlallisesti Ilmavoimien soittokunnan säestyksellä ja nauhanleikkauksella. Lapsia paikalla viihdyttää taikuri. Perjantaina kaupalla on lastenpäivä, ja paikalla on esimerkiksi hevosia ja erilaisia tapahtumapisteitä. Tikkarin avajaistanssit järjestetään perjantaina Kuikan lavalla, jossa kauppias tarjoaa kakkukahvit. Viikonloppu ei jää ensimmäisten avajaispäivien varjoon, vaan lauantaina kauppa on mukana Tikkakosken Tohinamarkkinoiden tunnelmissa – kaupalla markkinatunnelmaa tuovat esimerkiksi kalamyyjä ja Haapasalon hatsapurikärry, ja osallistua voi myös arpajaisiin tai vaikkapa ilmaiselle jumppatunnille.

K-Market Tikkari palvelee maanantaista perjantaihin 7-21, lauantaisin 8-21 ja sunnuntaisin 10-21. Parkkitilaa löytyy sekä kaupan edestä, että vierestä torin laidalta. Lisäksi kaupalta löytyvät Postin, PostNordin, DB Schenkerin, UPS:n, Matkahuollon ja Veikkauksen palvelut. Samassa kiinteistössä toimii myös apteekki.

Takaisin ylös