K-Market Tahmelan kauppiaaksi Päivi Tuomola

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 23.9.2022 Päivi Tuomola aloittaa marraskuun alusta Tampereen K-Market Tahmelan kauppiaana.

Päivin pitkäaikainen unelma kauppiasurasta toteutuu Tahmelassa

Päivi kiittelee nykyistä kauppiasta Henri Järvistä: ”Henri on onnistunut luomaan kaupan, jonka ainutlaatuisen tunnelman aistii jo heti myymälään saapuessa. Odotankin innolla, että pääsen tutustumaan tähän lämminhenkiseen kauppaan, sen henkilökuntaan, asiakkaisiin ja ympäristöön, sekä aistimaan missä rytmissä kauppa elää ja hengittää.”

K-Market Tahmelan valikoimat on räätälöity asiakastoiveiden mukaisesti

”K-Market Tahmela on pieni, persoonallinen ja lämminhenkinen oman kylän kauppa. Haluamme olla aidosti mukana lähialueen toiminnassa ja elämässä sekä olla vahvasti läsnä asiakkaiden arjessa”, Päivi kuvailee kauppaansa.

Asiakastoiveiden kuuntelu on ykkössijalla kaupan työssä. ”Kaupan valikoimiin kuuluvat sekä edulliset ja laadukkaat kaupan omat merkkituotteet, kuten Pirkka- ja K-Menu, sekä asiakkaiden toiveiden ja maun mukaan räätälöityä valikoimaa vaativampaankin makuun”, uusi kauppias lupaa.

Vastuullisuustyö tarkoittaa K-Market Tahmelassa muun muassa hävikin hallintaa, henkilökunnan hyvinvointia ja hyvää valikoimaa vegaanisia tuotteita. ” Uskon, että pystymme henkilökunnan kanssa yhdessä miettimään arjen pieniä tekoja esim. sähkön kulutuksen hallitsemiseksi osaltamme. Haluamme myös tarjota alueen nuorille mahdollisuuksien mukaan työharjoittelupaikkoja, ja siten ensikosketusta työelämään.”

Päivi Tuomolalla on kaupan työstä kokemusta 27 vuoden ajalta.27 vuotta sitten tullessani kesätöihin Länsitorille silloinen kauppias Simo Lignell sai minut ihastumaan kaupan alaan ja sen alati muuttuvaan maailmaan. Nyt olen tehnyt töitä K-Supermarket Westerin kauppiaan Ari Ruissalon kanssa yli 15 vuotta”, Päivi kertoo urastaan. ”Olen saanut Arilta valtavasti tukea ja mahdollisuuksia kehittyä työssäni, hän on upeasti jakanut omaa kokemustaan, osaamistaan ja antanut vastuuta, ja tilaa kasvaa oman näköiseksi kauppiaaksi. Parempaa kasvattajakauppiasta en olisi voinut toivoa. Haluan kiittää myös kaikkia mahtavia työkavereitani, jotka ovat osaltaan auttaneet ja rohkaisseet minua kasvamaan kauppiaan saappaisiin”, lähtevät Päiviltä kiitokset.

Päivin perheeseen kuuluu aviopuoliso Jari, jonka kanssa he nauttivat metsässä liikkumisesta, sienestämisestä ja marjastuksesta. ”Olen intohimoinen kotipuutarhuri ja ruuanlaitto on lähellä sydäntäni. Näin syksyisin talletan kesän maut purkkeihin ja purnukoihin”, Päivi kertoo vapaa-ajan vietostaan. ”Illan hämärtyessä on ihana istua pihakeinuun, rentoutua ja nauttia päivän viimeinen kupillinen kahvia.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös