K-Market Saarijärven kauppias Arja Nurmela palkittiin Vuoden kauppiaan diplomilla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.1.2022 Arja Nurmela luotsaa puolisonsa Heikki Nurmelan kanssa K-Market Saarijärveä. Heidät on palkittu alueensa parhaina kauppiaina Vuoden kauppiaan diplomilla.

Vuoden kauppiaan diplomit on jaettu 25.1. yhdelletoista K-Market-kauppiaalle eri puolilta Suomea.

Liikeideana parhaan palvelun kyläkauppa – parasta pöytääsi

Arja ja Heikki Nurmela aloittivat seitsemännen vuoden K-Market Saarijärven kauppiaina.

Palkintoa Arja kommentoi: ”Tuntuu hyvältä saada tämmöistä palautetta muilta kaupan alan ammattilaisilta tehdystä työstä.”

Kaupassa on viime vuoden aikana panostettu kovasti ruokamaailmaan mm. aloittamalla kaupassa tuotteiden oma valmistus. ”Teemme valmiita salaattiannoksia, täytettyjä patonkeja, lettuja ja sämpylöitä. Salaatit tehdään ihan alusta asti itse ja osa salaatinkastikkeista on tehty meidän omalla salaisella reseptillä”, sanoo Arja.

Arja kiittelee puolisoaan Heikkiä ja henkilökuntaansa. ”Jos Heikki on minun oikea käteni niin henkilökunta on vasen. Arvostamme henkilökuntaamme, joka on täysillä mukana toteuttamassa kauppamme liikeideaa.”

Arja kertoo, että henkilökunnan kanssa on juotu ja hyvät kakkukahvit diplomin kunniaksi ja asiakkaiden kanssa juhlitaan myös, kun tilanne sen sallii.

K-Market Saarijärven palkintoperusteissa mainitaan mm. kauppiaan innovatiivinen toiminta kaupan ruokamaailman kehittämisessä ja se, että kauppa on kauppiaansa näköinen.

Vuoden kauppiaan diplomeja jaetaan K-ryhmässä vuosittain.

”Meillä on K-Market-ketjussa lähes 800 upeaa kauppaa, joten kisa näistä palkinnoista on kova. Arvioinnissa huomioidaan laajasti muun muassa asiakaskokemus, kauppakohtainen liikeidea ja kaupan vaikutukset paikallisyhteisössään. Jokainen vuoden kauppiaan diplomin saaja voi olla todella ylpeä saavutuksestaan”, toteaa K-Market-ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen.

Takaisin ylös