K-Market PikkuKippari tuo ruokakaupan palvelut Naantalin Luonnonmaalle

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 1.6.2022 Torstaina 2.6. klo 10 avautuva K-Market PikkuKippari tuo nykyaikaiset ruokakaupan palvelut Naantalin Luonnonmaan ja lähiseudun asukkaille, asuntomessuvieraille ja saariston rengastien kulkijoille.

K-kauppiaina ovat myös K-Supermarket Ellenin kauppiaina toimivat Satu ja Jussi Tainio.

Avajaisissa leikataan juhlallisesti nauha kauppiaiden ja Naantalin kaupunginjohtajana Laura Leppäsen sekä Keskon Lounais-Suomen aluejohtaja Lauri Innan kanssa.

PikkuKipparin valikoimat on rakennettu vakioasiakkaita varten ja nopeaa asiointia suosiville

Kauppias Jussi Tainio kertoo, että uuden kaupan valikoimia on rakennettu K-Supermarket Ellenin ja seitsemän muun vastaavantyyppisen K-Marketin valikoimien perusteella. ”Valikoimat on tehty niin, että messuvieraille ja turisteille löytyy helposti nopeaa purtavaa, juotavaa ja jätskiä. Toisaalta tuoreosastot on rakennettu niin, että vakituinen asukas tai mökkimatkalainen saa koko ostoskorinsa meiltä. Joko kaupasta ostamalla tai etukäteen verkkokaupasta tilattuna ja valmiiksi kerättynä.” Jussi kertoo myös, että erityishuomio kiinnitetään lähitoimittajiin, joita löytyy runsaasti Naantalin seudulta.

Oman kylän kauppa tarjoaa runsaasti lisäpalveluita

K-Market PikkuKipparissa paketteja tulee ja menee Matkahuollon, Postnordin ja Schenkerin pakettipalveluiden kautta. Kaupan etupihalle on varattu hyvät ja turvalliset tilat ruoan verkkokaupan käyttäjille noutoalueeksi. Kaupasta löytyy itsepalvelukassa ja miehitetyiltä kassoilta voi nostaa käteistä kaupassa käydessä. Myös Veikkauksen On Line-palvelut löytyvät PikkuKipparista. Naapuritontilla on Nesteen kylmäasema.

Myöhemmin kesällä kaupan pysäköintialueelle tulee myös K-Lataus-asema sähköautoilijoille. Asemalle tulee yksi 100 kW:n tehoinen suurteholatauslaite, jolla voi ladata samanaikaisesti kahta autoa, sekä kaksi 22 kW:n tehoista peruslatauslaitetta. Asema on autoilijoiden käytössä vuorokauden ympäri.

K-Market PikkuKipparin henkilökunta on saanut kasteensa jo Ellenissä

”Olemme rekrytoineet työporukkaa pitkin talvea ja kevättä valmiiksi, ja kaikki ovat olleet töissä Ellenissä etukäteen. Lisäksi palkattu kuusi kesätyöntekijää. Syksyksi etsimme vielä lisää osaavaa työvoimaa. Hlökuntaa on tällä hetkellä PikkuKipparissa ja Ellenissä yhteensä 21 henkilöä sekä meidän perhe neljän henkilön voimin”, Jussi Tainio laskee.

Takaisin ylös