K-Market Lautian kauppiaat palkittiin Pohjois-Suomen parhaina

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.2.2022 Keminmaan Lautiosaaressa toimivan K-Market Lautian kauppiaat Katri Kyntömaa ja Mikko Berg on palkittu K-Market-ketjun asiakastyytyväisyyspalkinnolla. Heillä oli koko Pohjois-Suomen parhaat tulokset asiakastyytyväisyydessä.

Kaupan asiakastyytyväisyystulokset ovat ketjun parhaiden joukossa. K-Market-ketjussa on lähes 800 kauppaa, ja asiakastyytyväisyyspalkintoja jaettiin tänä vuonna niistä viidelle.

Timanttinen tiimi ja ihanat asiakkaat

Katri ja Mikko ovat toimineet K-Market Lautian kauppiaina reilut 11 vuotta. ”On todella hienoa saada tunnustusta! Sydäntä lämmittää" iloitsee Katri. 

”Meillä on töissä timanttinen tiimi kaupanalan ja asiakaspalvelun ammattilaisia, heidän kanssa on ilo tehdä töitä. Jokaisella työntekijällä on tärkeä rooli työyhteisössämme ja olemme hyvin ylpeitä sekä onnellisia heistä”, Katri hehkuttaa.Hyvä työilmapiiri on iloksemme välittynyt myös asiakkaillemme ja henkilökunta saa todella paljon positiivista palautetta asiakaspalautteissa. Meillä on täällä sellainen oma työperhe”, Katri kertoo. ”Asiakkaatkin kummastelevat välillä, että voiko töissä oikeasti olla noin hauskaa.”

”K-Market Lautiassa palvellaan asiakkaat suurella sydämellä ja asiakastoiveet pyritään kaikki toteuttamaan. Tilanpuute tahtoo vain tulla vastaan”, Katri naurahtaa.

Palkintoperusteluissa kiitetään K-Market Lautiassa tehtävää pitkäjänteistä ja laadukasta työtä asiakkaiden hyväksi.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös