K-Market Kinkomaan kauppiaaksi Juha Kuukkanen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.1.2022 Muuramen K-Market Kinkomaan kauppiaana aloittaa helmikuun alusta Juha Kuukkanen.

K-Market Kinkomaa tulee Juhan toiseksi kaupaksi, hän toimii myös K-Supermarket Muuramen kauppiaana.

Juha kertoo, että uudet haasteet ovat aina mieluisia ja hän odottaa innolla pääsevänsä kehittämään yhdessä osaavan ja kokeneen henkilökunnan kanssa Kinkomaan kauppaa. ”Kinkomaa on aktiivinen ja kehittyvä asuinalue, jossa paikallisten on hyvä asua.”

”Olen jo hieman ehtinyt keräämään asiakkaiden toiveita tuotevalikoiman suhteen. Tulemmekin rohkeasti laajentamaan valikoimaa, kehittämään kaupan palveluita sekä laajentamaan aukioloaikoja. Myös verkkokauppa on suunnitteilla”, kertoo Juha kaupalle tekemistään suunnitelmista.

”Panostamme hyvään ja tuttavalliseen palveluun ja haluamme myös yllättää asiakkaitamme tempauksilla sekä esillepanoilla. Tulemme näkymään ja kuulumaan aktiivisesti eri some-kanavissa, joten kannattaa ottaa meidät helmikuun alusta seurantaan!”, Juha kehottaa.

Vastuullisuustyötä tehdään K-Market Kinkomaalla joka päivä. Kierrätyksen tehostamiseen ja hävikin hallintaan panostetaan. Valikoimissa tuodaan vahvasti esille paikallisia ja pientoimittajien tuotteita. ”Helmikuun alkuun onkin jo tehty tilaukset läheiseltä leipomolta, panimolta ja sushi-ravintolasta”, uusi kauppias paljastaa. ”Pyrimme olemaan aktiivinen toimija koko Kinkomaan alueella ja haluamme olla osana alueen tapahtumissa.”

Juha kertoo harrastavansa monipuolisesti palloilua ja perheen kaksi pientä lasta pitävät huolen erittäin aktiivisesta vapaa-ajasta.

Takaisin ylös