K-Market Ilpoisissa aloittavat marraskuun alusta kauppiaina Jyri ja Elina Saarinen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.10.2022 Jyri ja Elina Saarinen aloittavat kauppiasuransa K-Market Ilpoisissa 1.11.

Asiakastoiveet ohjaavat toimintaa

”Lähdemme kauppiaiksi odottavin, innostunein ja jännittävin tunnelmin!”, kertovat uudet kauppiaat Jyri ja Elina. ”Alue on tuttu Jyrille ja tunnemme täältä jonkin verran ihmisiä. Ilpoinen on todella mukava alue ja uskomme sopivamme hyvin joukkoon.”

Saariset lähettävät kiitoksensa nykyiselle kauppiaalle Pekka Rinteelle: ”Kiitos hyvästä työstä, tästä on mukava jatkaa eteenpäin.”

Saariset ovat tutustuneet tulevaan kauppaansa ja siellä ensin ryhdytään kehittämään hedelmä-, vihannes- ja leipäosastoja. ”Panostamme myös kaupan avaruuteen ja selkeyteen. Kuuntelemme asiakkaitamme heidän toiveidensa suhteen ja toteutamme ne mahdollisuuksien mukaan. Tervetuloa rohkeasti juttelemaan!”, kehottavat Jyri ja Elina. ”Haluamme, että asiakkaamme löytävät sopivat tuotteet ostoskoreihinsa, joten valikoimistamme tulee löytymään niin merkkituotteita kuin edullisia vaihtoehtoja.”

K-Market Ilpoisissa toimitaan vastuullisesti, hävikki minimoidaan, kierrätys on tehokasta ja toiminnassa pyritään säästämään energiaa.

Jyri kertoo olevansa kauppiasperheen kasvatti ja kauppiasyrittäjä nyt kolmannessa polvessa. ”Olen työskennellyt suurimman osan työurastani K-Supermarket Laitilassa, missä isäni oli kauppiaana. Olen todella kiitollinen isälleni ja siskolleni, jotka ovat opettaneet minulle paljon työskennellessämme yhdessä.”

Elina on työskennellyt viimeiset 12 vuotta parturi-kampaajayrittäjänä Laitilassa. Hän on syntyisin maanviljelijäperheestä ja toiminut perheen tilalla hommissa pellolla ja pakkaamolla.

Jyrillä ja Elinalla on edessään jännittävä syksy, kauppiasuran aloittaminen ja sitä ennen häät. Tätä tiedotetta kirjoitettaessa Elinan sukunimi on vielä Varjo mutta lokakuun lopulla vietetään uuden kauppiasparin häitä.

Perheeseen kuuluu 2-vuotta täyttävä tytär Serafia. ”Hänet voi tavata välillä kaupallakin”, lupaavat Saariset. Jyri harrastaa ammuntaa, joka on ollut hänelle pienestä pitäen intohimo ja hän kuuluu Turun reserviläisiin. Elina harrastaa lenkkeilyä, joogaa ja tankotanssia. Molemmille perheen kanssa yhdessä touhuilu on kaikki kaikessa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös