K-kauppias Kimmo Sivonen on Vuoden työnantajakauppias-kilpailun finaalissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.10.2022 K-kauppias Kimmo Sivonen Vantaan K-Citymarket Tammistosta on K-ryhmän Vuoden työnantajakauppias-kilpailun finaalissa.

K-duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Molempien sarjojen finaaleihin valittiin kolme finalistia. Ehdotuksia tuli yhteensä ennätykselliset 2694 kpl.

Kaupan palkinnoista tämä finaalipaikka on koskettavin

K-Citymarket Tammisto on palkittu useammalla palkinnolla, osa niistä on kansainvälisiä. ”Tämä finaalipaikka tuntuu kaikista palkinnoista koskettavimmalta, koska olen saanut tähän tuen ns. omiltani eli työntekijöiltä ja asiakkailtani”, Kimmo kertoo. ”Sijoitus tuli täytenä yllätyksenä ja tunnustan, että oikein liikutuin siitä kuullessani.”

K-Citymarket Tammistossa on tehty tänä vuonna tarkennuksia organisaatioon niin, että kauppias on kaaviossa kivijalkana koko työyhteisölle ja pyramidin huipulla ovat asiakkaat. Kaikkia kaupan tekijöitä valmennetaan alhaalta ylöspäin niin, että jokainen tietää miten toimitaan ja missä mennään.

”Haluan olla kaikille työntekijöilleni tasapuolinen ja edistää kaupallamme avointa kulttuuria. Jos epäkohtia ilmenee niin niihin puututaan ja käydään avoimesti ja arvostavasti läpi”, Kimmo avaa. ”Tämä finaalipaikka tuntuu jo voitolta, koska olemme tehneet täällä paljon töitä ja silti henkilökunta on tyytyväistä. Tämä huomionosoitus on palkinto organisaation joka tasolle.”

Kimmo Sivonen on toiminut kauppiaana 17 vuotta ja K-Citymarket Tammisto on hänen neljäs kauppansa.

Oikeudenmukainen visionääri ja mahtava laivan kapteeni

Kimmo Sivosen saamissa perusteluissa kiitetään häntä siitä, että Kimmo on innostava ja kannustava työnantaja, joka pitää kaikki ajan tasalla kaupan asioista. Hänestä on mainittu, että hän on mahtava laivan kapteeni sekä oikeudenmukainen visionääri. Asiakkailta tulleissa palautteissa arvellaan, että henkilökunta voi hyvin, koska henkilökunta on iloista ja työhönsä motivoitunutta. Kaupan valikoimia ja hyvää palvelua myös kiitetään.

K-duuni Vuoden työnantajakauppias-kilpailun kriteerit

K-kauppias, jonka kaupassa on ilo asioida. Kaupassa voi aistia hyvän työilmapiirin ja sieltä saa hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. K-kauppias on vastuullisella toiminnallaan edistänyt oman työyhteisönsä hyvinvointia.

Molempien sarjojen voittajat julkistetaan lauantaina 5.11.2022 Helsingissä K-Team Päivillä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös