K-Citymarket Varkauden mittava remontti valmistui – elintarvikeosastoille 600 lisäneliötä tilaa

Uudistustyöt Varkauden K-Citymarketissa ovat valmistuneet. Liiketilojen kokonaisuudistuksen myötä jokainen osasto on uudistettu ja sekä tilat että valikoimat kasvaneet tuntuvasti – 600 neliömetrin lisätila saatiin kaupan takatiloja uudistamalla. Myös kaupan ekologisuuteen ja energiatehokkuuteen on uudistuksen yhteydessä panostettu, kun talotekniikka ja kylmälaitteet uudistettiin. 

Asiakastoiveiden pohjalta toteutetun remontin myötä K-Citymarket Varkauden ilme on muuttunut. Asiakkaalle remontin tulokset näkyvät mm. uudistuneen palvelutiskin ja itsepalvelukassa-alueen muodossa. 

”Kauppamme uudistuksessa suurin muutos tapahtui palvelutiskissä ja sen valikoimassa. Jatkossa tarjoamme lämmintä lounasta ja valmistamme todella paljon itse myös muita valmiita ruoka-annoksia ja jälkiruokia. Palvelutiskiin on tuotu myös paikallisten ravintoloiden ja kahviloiden tuotteita”, K-Citymarket Varkauden kauppias Aki Tuononen kertoo.

Kokonaisuudistuksen myötä niin kaupan tiloja kuin valikoimaakin päivitettiin kertaheitolla vastaamaan paitsi nykyisiä, myös tulevaisuuden asiakastarpeita.

”Toteutimme ennen remonttia asiakkaillemme kyselyn, jossa kartoitimme heidän toiveitaan kaupan suhteen, ja toteutimme monia asioita näiden toiveiden pohjalta. Erityisesti asiakkaat toivoivat suurempaa kahviota sekä laajempia valikoimia, ja nämä toiveet pääsimmekin toteuttamaan. Esimerkiksi gluteenittomista tuotteista on tullut meille erittäin tärkeä juttu, ja remontin myötä meillä onkin paikkakunnan laajin valikoima gluteenittomia tuotteita. Kauppamme liikeidean kivijalka on asiakaslähtöisyys ja laadukas palvelu. Tarjoamamme palvelut ja valikoimat rakentuvat vastaisuudessakin täysin sen pohjalta, mitä asiakas meiltä haluaa”, Tuononen sanoo.

Remontissa on pyritty tuomaan asiakkaille esiin erilaisia vaihtoehtoja paitsi erilaisiin tarpeisiin, myös eri hintaisia tuotteita. Kaupan omat merkkien, Pirkan ja K-Menun, tuotteet saivat remontissa aiempaa näyttävämpiä hyllypaikkoja.

”Erityisesti nykyaikana on tärkeää olla samanaikaisesti halpakauppa ja herkkukauppa. Haluamme tarjota asiakkaille monenlaisia vaihtoehtoja, joista valita parhaiten omat tarpeet täyttävät ratkaisut. Uudistettu palvelutiski on herkkukauppamme näyttävä ydin, josta asiakas pystyy täyttämään vaativimpiakin tarpeitaan. Samanaikaisesti olemme nostaneet remontin myötä myös edullisempia Pirkka- ja K-Menu-tuotteita esille aiempaa paremmin”, Tuononen kertoo.

Uudistuksen yhteydessä Varkauden K-Citymarketista tuli entistäkin ympäristöystävällisempi.

”Uudet kylmäkalusteemme toimivat hiilidioksidilla, joten ne ovat aiempaa energiatehokkaammat ja näin myös ympäristöystävällisemmät. Remontin yhteydessä myös talotekniikka uudistettiin, mikä pienentää hiilijalanjälkeämme”, Tuononen kuvailee.

Varkauden K-Citymarketin remontissa myös käyttötavara- ja kassaosastot on uusittu kokonaisuudessaan lattioita myöden ja osastoilla on mm. uudet kalusteet sekä enemmän liikkumatilaa. Uudistuksen myötä K-Citymarket Varkauteen on saatu myös itsepalvelukassa-alue, jolla on sekä neljä perinteistä itsepalvelukassaa sekä yksi hihnallinen kassapiste suuremmille ostoksille. 

”Uudistettu myymälämme on todella onnistunut kokonaisuus. Ilme on uudistunut, ja kalusteet ja myymälän kokonaismiljöö nivoutuvat hienosti yhteen. Olemme aidosti paikallinen toimija ja halusimme korostaa tätä myös visuaalisessa ilmeessä: myymälästä löytyy paljon Varkaus-aiheista kuvitusta. Julkisivumme ikkunapinnoilla on nyt kaupungin vanhoja kuvia, joissa tuodaan esille tehdaskaupunki-identiteettiä. Toivotamme kaikki sekä vanhat että uudet asiakkaat tutustumaan uudistettuun kauppaamme!”, Tuononen toivottaa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös