K-Citymarket Rovaniemen mittava remontti valmistui – elintarvikeosasto kasvoi yli 50 %

Uudistustyöt Rovaniemen K-Citymarketissa ovat valmistuneet. Liiketilojen kokonaisuudistuksen myötä jokainen osasto on uudistettu ja valikoimat kasvaneet merkittävästi – noin 1 500 tuotteella. Myös kaupan ekologisuuteen ja energiatehokkuuteen on uudistuksen yhteydessä panostettu, kun talotekniikka ja kylmälaitteet uudistettiin.

Remontin myötä K-Citymarket Rovaniemen ilme on muuttunut. Asiakkaalle remontin tulokset näkyvät mm. kaupan myymäläkalusteiden vaihduttua uusiin: kaupan jokainen osasto on uusittu niin elintarvike- kuin käyttötavarapuolella.

”Haluamme palvella asiakkaita tuttuun tapaan mahdollisimman hyvin, ja sitä remontillakin tavoiteltiin. Haluamme olla alueen tuorein ja valikoimiltaan laajin ruokakauppa, jossa on helppo asioida. Elintarvikeosasto on remontissa uudistettu lattiasta kattoon. Myymälä- ja kylmäkalusteet sekä sähköiset hinnannäytöt ovat aivan uusia. Lisäksi myös palvelutiski, leipomo ja kassaosasto on uudistettu. Myymälän yleisilme on valoisampi kuin aiemmin. Kesällä töitä jatketaan vielä piha-alueella, joka sekin saa uuden ilmeen”, kauppias Jukka Vornanen kertoo. 

Elintarvikeosaston koko kasvoi remontin yhteydessä yli 50 %. Asiointi Rovaniemen K-Citymarketissa on entistä helpompaa, sillä käytävät saivat lisää leveyttä. Laajennuksen myötä elintarvikevalikoimaa pystyttiin kasvattamaan tuntuvasti.

Elintarvikevalikoimia on laajennettu asiakastoiveiden perusteella yli 1 500 tuotteella

”Laajennus on mahdollistanut aiempaa leveämmät käytävät, ja osastoilla on nyt entistä helpompi kulkea. Koska saimme lisää tilaa, on valikoimamme laajentunut huomattavasti, yli 1 500 tuotteella. Valikoimaa on laajennettu asiakastoiveiden perusteella, ja erityishuomiota olemme kiinnittäneet kotimaisiin ja paikallisiin sekä luomutuotteisiin. Samalla paljon toivottu ananaskone saapui hedelmä- ja vihannesosastollemme”, Vornanen kertoo.

”Meillä on erityisen hulppeat valikoimat hyvä olo- ja juomaosastoilla. Olemme kaksinkertaistaneet juomaosaston valikoiman ja tarjoamme nyt laajan repertuaarin kotimaisia pienpanimoiden tuotteita. Makeisosasto kolminkertaistui ja meillä onkin nyt Pohjois-Suomen laajin irtokarkkivalikoima”, kehaisee kauppias.

Elintarvikkeen lisäksi käyttötavara on saanut lisäneliöitä.

”Asiakkaiden toiveesta erityisesti pukeutumisen osastot ovat saaneet lisää tilaa ja laajempia valikoimia. Kauneuden osastolla ovat nyt omina kokonaisuuksinaan luonnonkosmetiikka ja miesten kosmetiikka. Täysin uutena saamme kauppaamme Pentikin pop-up-valikoiman”, kertoo tavaratalojohtaja Sari Mommo.

Uudistuksen yhteydessä Rovaniemen K-Citymarketista tuli entistäkin ympäristöystävällisempi.

”Uudet kylmäkalusteemme toimivat hiilidioksidilla ja ovat aiempaa energiatehokkaammat ja näin myös ympäristöystävällisemmät. Samalla talotekniikka uudistettiin, mikä pienentää hiilijalanjälkeämme”, Vornanen kuvailee.

Palvelutarjonta kasvaa – K-Nouto-piste avautuu kesän aikana

Remontin yhteydessä K-Citymarket Rovaniemi ottaa käyttöön ruoan verkkokaupan K-Nouto-palvelun, joka avautuu kesäkuun aikana. K-Nouto-palvelusta asiakas saa helposti noudettua tilaamansa tuotteet valmiiksi kerättynä ja pakattuna kaupan noutopisteeltä valitsemanaan ajankohtana. Noutopiste tulee siirtymään rauhallisempaan paikkaan, mikä nopeuttaa noutoja entisestään.

K-Citymarket Rovaniemeen tuli uusi TOMRA R1 -pullonpalautuskone, johon voi yhdellä kertaa kaataa yli 100 muovipulloa ja tölkkiä – suoraan kassista, puhtain käsin. Pakettiautomaattien määrä moninkertaistui, ja kauppaan saatiin uutena Postnord-pakettipiste.

K-Citymarket Rovaniemen remontin valmistumista juhlitaan mahtavin avajaistarjouksin 28.4. -1.5.

”Tämä remontti toteutettiin vahvasti asiakkaiden toiveisiin nojaten. Pystyimme toteuttamaan lukuisia toiveita, joista suurimpina laajentuneen valikoiman ohella mm. uudet asiakas-WC:t, matalammat ostoskärryt, lisää itsepalvelukassoja sekä saimme siirrettyä pakasteosastoa lähemmäs kassoja. Haluammekin toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi uudistuneeseen kauppaamme. Kehitys ei lopu tähän, ja kuuntelemme jatkossakin asiakastoiveita tarkalla korvalla. Tervetuloa!”, Vornanen toivottaa. 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös