K-Citymarket Raahen mittava remontti valmistui – elintarvikeosasto sai n. 200 lisäneliötä

Uudistustyöt Raahen K-Citymarketissa ovat valmistuneet. Liiketilojen kokonaisuudistuksen myötä jokainen osasto on uudistettu ja valikoimat kasvaneet merkittävästi – yli viidellä sadalla tuotteella. Myös kaupan ekologisuuteen ja energiatehokkuuteen on uudistuksen yhteydessä panostettu, kun talotekniikka ja kylmälaitteet uudistettiin.

Remontin myötä K-Citymarket Raahen ilme on muuttunut. Asiakkaalle remontin tulokset näkyvät mm. kaupan myymäläkalusteiden vaihduttua uusiin: kaupan jokainen osasto on uusittu niin elintarvike- kuin käyttötavarapuolella.

”Kauppa on uudistettu aivan täysin: lattiasta kattoon ja talotekniikkaa myöten. Ainoastaan vanhat seinät ovat jäljellä, nekin uusilla pinnoilla. Kauppamme liikeidea on tarjota alueen parasta palvelua ja valikoimaa, ja siihen remonttimmekin tähtäsi. Remontin myötä pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme myös upean uuden kahvilan ja kauppamme kotikeittiön lounaat ja herkut. Laaja, uusi lounasvalikoimamme on tarjolla maanantaista lauantaihin, ja lisäksi meillä on samoina päivinä oma sushikokki valmistamassa tuoreita susheja”, kauppias Jenni Härmä kertoo.

Elintarvikeosaston koko kasvoi remontin yhteydessä n. 200 neliöllä. Lisätila jaettiin eri osastoille, mikä mahdollisti valikoimien kasvattamisen. Lisätilan myötä myös kaupan käytävät levenivät, mikä helpottaa asiointia.

”Lisätilaa valikoimalle saatiin paitsi uusilla neliöillä, myös uusilla myymäläkalusteilla. Valikoimamme on lähes jokaisella osastolla entistä laajempi ja aiempaakin paremmin asiakastoiveisiin vastaava. Asiakastoiveet olivatkin remonttimme keskiössä sen alusta alkaen. Valikoimalaajennusten lisäksi asiakkaat toivoivat erityisesti uutta kahvilaa, ja siihen olemmekin huolella panostaneet. Haluammekin kiittää asiakkaitamme paitsi lukuisista toiveista ja osallistumisesta kaupan kehittämiseen, myös kärsivällisyydestä suuren remontin aikana. Vaikka remontti on ohi, ei kaupan kehitys pysähdy: pyrimme jatkossakin toteuttamaan asiakastoiveet parhaamme mukaan”, Härmä sanoo.

Uudistuksen yhteydessä Raahen K-Citymarketista tuli entistäkin ympäristöystävällisempi.

”Uudet kylmäkalusteemme toimivat hiilidioksidilla ja ovat aiempaa energiatehokkaammat ja näin myös ympäristöystävällisemmät. Samalla talotekniikka uudistettiin, mikä pienentää hiilijalanjälkeämme”, Härmä kuvailee.

Remontti jatkuu vielä kaupan takatiloissa, kun henkilökunnan sosiaali- ja taukotiloja uudistetaan.

”Meille on tärkeää, että meillä on mukava olla töissä. Se heijastuu kaikkeen tekemiseen, asiakkaille asti”, Härmä kertoo.

Raahen K-Citymarketin remontissa myös käyttötavaraosastot on uusittu kokonaisuudessaan ja osastoilla on mm. uudet kalusteet. Myös kassapisteet on remontissa vaihdettu uusiin. Remontin yhteydessä myös palvelutarjonta laajeni, kun Postin piste tuli keväällä kaupan yhteyteen.

Takaisin ylös